Ужасна трагедия е станала малко след 15 часа днес в

...
Ужасна трагедия е станала малко след 15 часа днес в
Коментари Харесай

Драма в Бургаско! Тълпа роми уби шофьор с камион, прегазил смъртоносно дете

Ужасна покруса е станала малко след 15 часа през днешния ден в региона на с. Прилеп, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.
57-годишен водач на товарен автомобил, с варненска регистрация е блъснал и умъртвил 6-годишно дете. Водачът на камиона също е умрял на място, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. 
По първични данни, детето от село Везенково ненадейно е пресякло платното за придвижване.
Своевременно към мястото на случая се отправили близки родственици на момченцето, които чествали наоколо персонален мотив. По думите на сателит на  водача на камиона с него почнала разпра. Свидетелят съумял да избяга и е откаран със инцидентен превоз отвън с. Прилеп, откъдето съумява да алармира на тел. 112 за осъществените дейности.
Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера.
До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни направления.Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно ръководство – Сунгурларе.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР