Ужасена британска двойка твърди, че са били ограбени по време

...
Ужасена британска двойка твърди, че са били ограбени по време
Коментари Харесай

„Перфектната“ ваканция на британската двойка беше съсипана, след като Бил ги видя да таксуват £106 само за 5 скариди

Ужасена английска двойка твърди, че са били „ ограбени по време на сантиментално хранене в ресторант на брега на морето, откакто са били таксувани £106 единствено за ПЕТ кралски скариди - повече от £20 на творение.

Дийн Кадиуулд и брачната половинка му Кери Кадиуулд са ходили в Плая Бланка в Лансароте от 10 години и са решили да се насочат към крайбрежния ресторант Casa Pedro в събота, 20 януари.

55-годишният и 47-годишният се бяха насладили на „ съвършен “ ден на шофиране из острова, когато Дийн попита сервитьора дали ресторантът има скариди в менюто те са „ обичаните на жена му ". На двойката беше сервирана кошница с самун, пет кралски скариди, съпроводени от единствено „ осем " канарски картофа, и две питиета.

Дийн споделя, че към този момент са се почувствали разочаровани от това, защото е имало " съвсем никакво месо " по тях, откакто бяха почистени от черупките. Въпреки това бащата на две деца остана гневен и " излъган ", откакто брачната половинка му видя, че сметката възлиза на голямата сума от 137 [...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР