Ужасена баба видяла как собственият ѝ пиян 14-годишен внук правил

...
Ужасена баба видяла как собственият ѝ пиян 14-годишен внук правил
Коментари Харесай

Разврат пред очите на баба: 59-годишна жена язди 14-годишния ѝ внук и го хвали – „Имаш страхотен пакет“

Ужасена баба видяла по какъв начин личният ѝ пийнал 14-годишен внук правил секс с 59-годишна непозната жена на хотелски балкон в Ибиса. Потресаващата история беше чута в английски съд, където пенсионерката даде показания, оповестява „ Сън “.

Жената описа, че видяла по какъв начин 59-годишната Гейл Дикинсън прави полов акт с внука ѝ измежду нощ, и била толкоз шокирана, че не можела да реагира.

Тя чула Дикинсън да споделя на момчето: „ Имаш страховит пакет тук “. „ Мисля, че тя говореше за интимните му елементи и това беше доста, доста несвоевременно “, съобщи тя.

Пенсионерката чула шепот от балкона и, когато погледнала през процеп в пердетата, видяла двойката да прави секс. Зрялата дама правела орален секс на момчето. „ Беше ужасна обстановка. Аз съм баба, която гледаше такива неща. Не можех да допускам “.

След това тя се спречкала с Дикинсън, която в началото я обвинила, че си измисля, само че по-късно споделила: „ Аз съм ужасна, несъмнено ме мразиш “. На бабата ѝ се приискало да я удари.

На идващия ден тя споделила за случилото се на щерка си – майката на момчето, а полицията била известена, когато се прибрали в Шотландия.

Във видеовръзка със съда момчето пък разказало, че Дикинсън го хванала за ръка и го отвела на балкона, където правили секс. „ Тя ми споделяше, че съм прелъстителен. Докосваше раменете и краката ми “, сподели той и добави, че се чувствал извънредно на идващия ден.

„ Майката ти ти споделя, че си момче, само че аз знам, че си мъж “, прошепнала му палавата Дикинсън на балкона.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР