Ужасен късмет извади Радина Кърджилова с втората си бременност. След

...
Ужасен късмет извади Радина Кърджилова с втората си бременност. След
Коментари Харесай

Ковид в 9-ия месец съсипва бременната Радина Кърджилова

Ужасен шанс извади Радина Кърджилова с втората си бременност. След като до 9-ия месец игра на сцената, даваше изявленията, правеше си фотосесии и обикаляше страната, тя се разболя от Ковид-19 тъкмо преди да роди. Това унищожи всичките й проекти за раждането. Съсипа и нервите й.

„ Приятели, за жалост и нас ни доближи подлият вирус. Пазете се и бъдете виновни. Това не е смешка работа, към този момент мога да го кажа от персонален опит. Прегръщам ви ”, написа Радина в края на предходната седмица. Само ден по-рано тя раздаваше дарове от името на един от столичните молове, няколко дни преди този момент си направи специфична фотосесия, а още по-рано бе в Пловдив дружно с мъжа си Деян Донков и по-големия си наследник Христо. Звездата бе решила да ражда в града под тепетата, при лекаря на колежката си от Пловдивския спектакъл Радина Думанян. Най-вероятно е била на надзорен обзор, само че е употребила времето, с цел да се порадва на красивия град, срещайки се с много хора. Нищо чудно точно там да е лепнала болестта, която й се размина през всичките месеци, в които ходеше на работа и излизаше пред публиката без защитна маска и без да съблюдава отдалеченост от сътрудниците си на сцената, писа Уикенд

Любопитно е, че макар заболяването и изнервеното състояние Радина Кърджилова откри сили да си прави фотоси и да ги разгласява в обществените мрежи, което внезапно подвигна нейния рейтинг там, респективно – и интереса към нея от страна на компании, които биха могли да я употребяват като рекламно лице против избран хонорар. Една от тези компании е гореспоменатият мол, в който звездата е правила фотосесия малко преди да разгласи, че е инфектирана. На първата фотография, която разгласява откакто се разболя, бъдещата майка наподобява в минорно въодушевление. На втората обаче е необятно усмихната, обяснявайки, че е съумяла да натрупа 50 хиляди почитатели. „ Благодаря на всички за топлите пожелания и поддръжката. Благодаря ви, че станахме 50k (50 хиляди – б.а.). Нямам думи да ви опиша какъв брой съм разчувствана, изключително в този сложен за мен, нас миг. Благодаря, благодаря, благодаря ”, написа Радина в коментар на необятната си усмивка.

После тя откри време и да честити на всички „ девойки ” женския празник – 8 март. И още веднъж сподели усмихната бременна фотография. На нея театралничи в домашна конюнктура, седнала на пода върху възглавници. В кадър влиза детска ръчичка, която й сервира цвете – явно ръката на дребния Христо.
Ден по-късно Радина още веднъж показа за страданията си, породени от ковид. „ Ковид ден 6. Бавна и продължителна битка. Чакам безшумно и смирено мига, в който това ще бъде незадълбочен спомен, и имам вяра, че най-хубавото следва ”, написа тя.

Актрисата по закон би трябвало да остане под карантина най-малко до 17 март . В същото време обаче като бременна жена тя би трябвало да посещава своя доктор най-малко един път седмично. Звездата не дава изясненост към организацията на своето идно раждане, която би следвало да се е преобърнала на 180 градуса поради заболяването. Още преди месеци мъжът й заяви, че бебето се чака през март. Смяташе се, че раждането ще е с интервенция, както се твърди, че е родено и първото дете на двойката. При заболели от Ковид обаче всички интервенции се отсрочват, в случай че не са незабавни. Това значи, че плануваното раждане би трябвало да е анулирано и да се чака да настъпят контракциите, по-късно – да се отиде в болница, която в тази ситуация е в Пловдив.

Очевидно не е добра концепция една родилка да бие път от София до Пловдив. Тя или би трябвало да смени лекаря, или да се реалокира в Пловдив, до момента в който бебето реши да излезе на бял свят. Последното обаче е неразрешено от закона за заболели от Ковид като Радина, които би трябвало да стоят под ключ в домовете си. Получава се обаян кръг, от който актрисата има две благоприятни условия за излаз: или нарушава наредбите и отпътува за Пловдив макар карантината, или ражда в София, в случай че контракциите настъпят преди приключването на интервала, в който е длъжна да си седи у дома. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР