Ужасен инцидент се е разиграл на 23 юни в самолет

...
Ужасен инцидент се е разиграл на 23 юни в самолет
Коментари Харесай

Жестока драма в самолет на "България ер": Мъж припадна, а стюардесите...

Ужасен случай се е разиграл на 23 юни в аероплан на " България ер ". Пътник е бил избавен от стюардесите и водачите на борда на пътуващата към Брюксел летателна машина. Това оповестиха от " България ер ", откакто компанията получи благодарствено писмо от избавения пасажер за бързите дейности на екипажа - Габриела Кожухарова, Иван Александров, Александра Илкова, Петър Аврамов.

В летателната машина " Ембраер " пътували 100 пасажери.

" За страдание престоят ми в България ми донесе много тежък вирус, който затрудни връщането ми до Белгия. По време на полета изгубих за малко време схващане и в случай че не беше бързата и способена помощ, която ми оказаха членовете на екипажа, изходът можеше да бъде съдбовен за мен. По време на полета бе проведено също доктор от летището да чака при кацането ", написа мъжът до самолетната компания.

" Много Ви апелирам да предадете на всички Ваши сътрудници и на капитана на самолета моята признателност за способената и хуманна помощ, която ме избави. Възхитен съм от професионалния метод, по който се оправиха с тази обстановка ", се споделя още в благодарственото писмо на пасажера, който желае да остане неизвестен.

Една от стюардесите, Габриела Кожухарова, която е била на борда по време на случая, описа, че обстановката се разиграла към 30 минути преди кацането в Брюксел, представена от dnes.bg

" На един от пасажерите му прилоша. Стюардесата, която регулярно минава, с цел да ревизира дали всичко е наред и дали пасажерите имат потребност от нещо, видя, че мъжът не е добре и ни извика, с цел да спомагаме ", си спомни тя.

Пътникът се оплаквал от мощна болежка в корема и бил доста бледен.

" Предложихме му болкоуспокоително, само че доста бързо разбрахме, че обстановката е по-сериозна. Болката му ставаше все по-силна, а той самият – все по-слаб. Изгуби за малко схващане. Дадохме му О2, с цел да се свести. Грижехме се да му е ветровито ", добави стюардесата.

В същото време командирът се свързал с летището в Брюксел и провел кола за спешна помощ, която да посрещне мъжа на летището.

" Успяхме да го стабилизираме и когато пристигна време да слезем от самолета, го предадохме на медицинските лица. Още тогава пасажерът ни благодари, като в очите му се виждаше, че е откровен. От името на целия екипаж мога да кажа, че сме доста щастливи, че той е добре ", добави стюардесата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР