Ужасен инцидент е станал в САЩ. Десет души загинаха късно

...
Ужасен инцидент е станал в САЩ. Десет души загинаха късно
Коментари Харесай

Десет души загинаха при масова стрелба в Калифорния след тържество

Ужасен случай е станал в Съединени американски щати. Десет души починаха късно нощес при всеобща пукотевица в Калифорния след празненство по случай Лунната нова година, на което участваха хиляди хора, съобщи Асошиейтед пре, оповестява Българска телеграфна агенция.

Службата на шерифа на окръг Лос Анджелис заяви през днешния ден, че мъж е разкрил пукотевица в град Монтерей Парк, източно от Лос Анджелис. " Извършителят е избягал от мястото на престъплението и остава в неопределеност ", съобщи пред публицисти нейният представител Андрю Мейър, представен от Франс прес.

Мейър добави, че десетимата са починали на място, ранените са откарани в лечебни заведения, а положенията им варират от постоянни до сериозни. Той не разказа обвинения, не сподели какво оръжие е употребявал, нито за какво полицията е съобщила за нападението часове след осъществяването му, в случай че стрелецът е на независимост.

Градът, който се намира на към 16 км източно от центъра на Лос Анджелис, е с население от 60 000 души. Там живеят доста азиатци. Вчера там стартира двудневен фестивал, който е една от най-големите прояви по случай Лунната нова година в Южна Калифорния.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР