Ужасът: Децата в Газа пишат имената на ръцете си, за

...
Ужасът: Децата в Газа пишат имената на ръцете си, за
Коментари Харесай

Ужасът: Децата в Газа пишат имената на ръцете си, за да бъдат идентифицирани


Ужасът: Децата в Газа пишат имената на ръцете си, с цел да бъдат разпознати. Повече от 400 деца са убити или ранени от началото на спора.
Палестинските деца пишат имената
на ръцете си, с цел да могат телата им да бъдат разпознати, в случай че бъдат убити при въздушните удари, написа Daily Mail.
Видео, публикувано в обществените мрежи, демонстрира по какъв начин по-големи деца пишат с фулмастер имената на приятелите си на арабски. На фрагментите се чува по какъв начин едно от децата споделя: „ Не, няма да умра “.Д-р Абдул Рахман Ал Масри, шеф на незабавното поделение болница Al-Aqsa Martyrs Hospital, сподели пред CNN, че родителите са обезпокоени, че „ всичко може да се случи “ и никой
няма да може да разпознава децата им.
Друг доктор от болничното заведение споделя: „ Това, което забелязахме през днешния ден, е, че доста родители пишат имената на децата си на краката им, с цел да могат да бъдат разпознати след въздушни удари или, в случай че се изгубят “. „ Това е нов феномен, който преди малко стартира в Газа. “
Д-р Ал Масри споделя, че доста от децата,
докарани в болничното заведение, са толкоз ранени, „ че е невероятно да бъдат разпознати, единствено посредством този надпис те биват разпознати “.

Съобщава се, че повече от 400 деца са убити или ранени всеки ден от началото на бомбардировките над Газа преди 18 дни, съгласно УНИЦЕФ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР