Ужас той е поне с 15 години по голям от

...
Ужас той е поне с 15 години по голям от
Коментари Харесай

Най-Накрая! Емилия Показа Новия Си Любим, Първи Снимки! Феновете Останаха Потресени От Това, Което Видяха! Та Той Е

„ Ужас той е най-малко с 15 години по огромен от нея. Толкова ли парите са и значими че си унищожи фамилията. Ужас нямам думи “, написа един от почитателите на Емилия в инстаграм. Друг прибавя: " Гледам и нямам доверие на очите си допустимо ли е такава обич Емилия е красавица а този до нея като че ли е татко и за какво всички певици би трябвало да бъдат с милионери за какво всичко би трябвало да е обвързвано с пари за какво не си заловен едно обикновено момче да гледат същинската обич животът е един да го изживеят в обич, а освен пари на тази фотография аз не виждам обич сигурна съм че при Емилия е същото ". Тя бързо трие отрицателните мнения и на стената се мъдрят единствено такива:

„ Бъдете щастливи, пиленца “, „ Радваме се и ние на твоето благополучие! “. Колко ще продължи това благополучие следва да разберем. Припомняме, че в изявление изпълнителката заяви, че връзката им е от няколко месеца, само че двамата се познават от години. Още през 2011 година, три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур.



Според описа на свидетелката двамата били в огромна компания, само че било ясно, че сред тях прехвърчат искри. Точно в този интервал Коко имаше спекулация с колежката на Еми – Преслава, която даже се снабди с апартамент от Динев. Очевидно засегната, русокоската тогава стопля връзките си с Жорж. Само няколко месеца откакто е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата разгласи публично, че се е разделила с някогашния притежател на „ Кошарите “, лансирайки тривиалното пояснение, че са се скарали поради битовизми. След това даде втори късмет на връзката им.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР