Ужас! Пълен ужас и кошмар изживява в момента Николета Маданска

...
Ужас! Пълен ужас и кошмар изживява в момента Николета Маданска
Коментари Харесай

Мерзавец: Венелин Петков иска да отнеме децата на Николета Маданска, за да я накаже!

Ужас! Пълен смут и призрачен сън изживява сега Николета Маданска откакто стана ясно, че някогашният й Венелин Петков е решил да я съсипе. Екс шефът на новините по Би Ти Ви е завел дело за настойничество върху двете си деца, които съвсем не поглежда.

В злобата си към Николета обаче той бил решен - ще й ги отнеме и ще ги вземе при себе си. Разбира се, в случай че някой съд разреши това, то би трябвало да са тотално несъответстващи, потресени са околните и сътрудниците на Маданска. Знаем, че тя е съвършена майка, която от доста време се грижи за синовете си сама, благодарение на своите родители.

Николета спря работа, с цел да ги гледа и им отделя всяка своя минута. Така е било още от раждането на двете хлапета, за разлика от Петков, който си вее байраците и към този момент четири години (на толкоз ще стане огромното им дете) се сеща, че е татко по рождени дни и огромни празници.

Освен за попечителството, Петков се бори с Николета в съда и за общ парцел, само че Маданска въобще не се вълнува от това. Тя е в потрес от мръснишката постъпка на Венелин и към този момент схваща що за урод е той.

" Пълен урод. Пълно безличие би трябвало да си, с цел да използваш личните си деца, да ги жертваш, с цел да накажеш някогашната си. Но няма да има подобен съд, който да спомага на този отпадък ", гневят се близки на Николета Маданска.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Николета Маданска Венелин Петков Би Ти Ви Новините николета
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР