Уж сте срещу Гешев, а с ГЕРБ предлагате да му

...
Уж сте срещу Гешев, а с ГЕРБ предлагате да му
Коментари Харесай

Божанков към “Възраждане”: Уж сте антиваксъри, пък сте ваксинирани. Същото е и с Гешев


Уж сте против Гешев, а с ГЕРБ оферирате да му подчините европейските делегирани прокурори.

С тези оферти показахте къде сте позиционирани.

Това разгласи от парламентарната естрада депутатът от Българска социалистическа партия явор Божанков, обръщайки се към представителите на “Възраждане”.

„ Мога да кажа какво е сделка и да Ви дам образци “, обърна се секретарят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ към депутата от „ Възраждане “ Петър Петров.

„ Договорка е в синхрон с ГЕРБ заран да напускате залата, с цел да падне кворумът. Договорка е 70% статистически да гласувате с ГЕРБ.

Ако не вярвате на мен, питайте Елена Гунчева да Ви каже кое е сделка с ГЕРБ и кой е бил във вашата стая чест посетител – ръководителят на групата на ГЕРБ. “

“Във ваш жанр е да сте имунизираните антиваксъри, да си държите парите в еврото, а да сте против еврото.

Във ваш жанр е обаче и да сте против основния прокурор Гешев и да вършиме публицистични оферти по линия на делегираните европейски прокурори, които ги слагат под надзор основния прокурор Гешев.

Нали бяхте за оставката на основния прокурор?

Нали бяхте за орязване на неговите пълномощия?

Какво стана в този момент – „ Възраждане “ предлага в услуга на Гешев и дружно с ГЕРБ, основният прокурор да има цялостен надзор над европейските делегирани прокурори.

Е, не стана. Обаче с тези оферти показахте къде сте позиционирани “, безапелационен бе националният представител от левицата.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР