Уж авторитетни медии като по командва препечатват едновременно текст от

...
Уж авторитетни медии като по командва препечатват едновременно текст от
Коментари Харесай

Кой активира медии да цитират фалшиви новини за Борисов?

Уж авторитетни медии като по командва препечатват по едно и също време текст от уеб страницата за подправени вести Narod.bg

„ Истината за „ Барселонагейт “ и прането на 5 милиона евро ще излезе нескрито – съдът позволи да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „ Мис Бикини “ Борислава Йовчева за да се откри дали бащата е Бойко Борисов, научи само Narod.bg от свои хора в Темида “.

„ Бомбастичната “ вест обиколи редица медии в четвъртък. Информацията, естествено е цялостна небивалица – тъкмо както и звучи самата концепция, че някой може да подреди да се вземе проба на дете, с цел да се търси кой е татко му по правосъден път. Първата „ алена лампичка “ за медиите би трябвало да е още напълно несъдържателното „ съдът “ вместо съответно посочен съд, който би взел сходно решение.

Наши източници обясниха, че въпросните изявления са неистини и юристът на Бойко Борисов ще ги опровергае в народен ефир още довечера.

„ Ако се окаже, че Ема не е щерка на водача на ГЕРБ, медиите заедно би трябвало да му се простим за тоновете мастило, изхабено по тематиката „ Барселонагейт “. Но, назад, в случай че се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне директна връзка на водача на ГЕРБ с незаконната скица, осъществена през две регистрирани в Барселона компании Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои някогашната манекенка Борислава Йовчева “, написа още Narod.bg, като ги цитират „ Труд “*, „ Филтър “, „ Евроком “ и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР