Уж асфалт не се яде, ама всички само за пътища

...
Уж асфалт не се яде, ама всички само за пътища
Коментари Харесай

Бойко Борисов: България ни е прекрасна, но за строителство е много трудно

" Уж асфалт не се яде, но всички единствено за пътища питате ", погневи се министър председателят на въпросите за пътната инфраструктура на разкриване през днешния ден на отначало построения храм " Всех Святих " в Русе.

За пътя Русе-Бяла министър председателят сподели, че се ремонтира и към този момент е говорено по тази тематика .

 Борисов хвали вложители в Северозападна България, бърза с Автомагистрала
Борисов хвали вложители в Северозападна България, бърза с Автомагистрала " Хемус "

Има ли път, идват вложители, улеснява се превозването на готовата продукция, счита министър председателят

В началото на октомври се възнамерява взаимно съвещание с румънското държавно управление. " Работим интензивно за градежа на още един мост. С въвеждане на тол системата той ще може да се самофинансира напълно, тъй че и концесия може да се даде за изработката , с цел да не се вадят пари от бюджета ", изясни министър ръководителят.

" България ни е прелестна, само че за строителство, за жалост, е доста мъчно - мостове, тунели, отчуждителни процедури ".

 Нова процедура за уеб страницата на Българското председателство
Нова процедура за уеб страницата на Българското председателство

Крайният период за подаване на офертите е 14 септември 2017 година

По мнение на министър ръководителя държавното управление е свършило много работа .Той посочи работата по автомагистрала Хемус - Русе-Бяла-Търново , която е главен приоритет.

" За страдание толкоз доста време са намирали време да ги събарят, само че не са намирали време да ги проектират ". Бойко Борисов изясни, че се проектира пътят Велико Търново-Русе и към този момент вървят и отчуждителните процедури. Ставало постепенно, тъй като това били комплицирани инженерни уреди .


" НДК гейт " не заплашва председателството, твърди Томислав Дончев

Бил съм рядко систематичен при гонене на ползите и правата на страната

" Върви си, по този начин мисля. Какво има да върви ", разяснява министър председателят въпроса за подготовката за европредседателството. Относно НДК министър председателят беше безапелационен.

" НДК е една постройка, която намираме за председателството . Ако 20-30 години бяха по една плочка сменяли, изобщо нямаше да се ремонтира . Ще платим наем и ще отидем да го проведем. Тези, които не са го пипнали, а продаваха гащи и сутиени ,сега намират опорни точки ", отсече министър ръководителя.

 Каракачанов и Европейската организация по защита приготвят председателството ни
Каракачанов и Европейската организация по защита приготвят председателството ни

ЕАО спомага на България за сполучливата реализация на тази значима за страната ни задача

" Съжалявам, че отново ме карате да им приказвам нагледно, само че в случай че те са поддържали НДК десетки държавни управления преди нас, нямаше в този момент всичко от парка да се изкорупва и да се прави отначало ", изясни обстановката министър председателят Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР