Уж Александра Богданска нямаше намерение да влиза във връзка с

...
Уж Александра Богданска нямаше намерение да влиза във връзка с
Коментари Харесай

Измежду почивките, розите и новата връзка: Александра Богданска и майчинството

Уж Александра Богданска нямаше желание да влиза по отношение на нов мъж, като даже твърдеше, че изпитва неприязъм към другия пол, а то какво се оказа! Анонимен мъж я снима в Турция, след това ѝ прати 1001 рози в Гърция. 

Моделката отхвърля да разкрие повече за връзката си, само че остави да се разбере, че такава въпреки всичко има. И защото тя надалеч не е единствената известна българка с дете, която разгласи раздялата си напоследък, Александра побърза да покаже, че няма никакво желание да остави хората да приказват, че е неприятна майка.

Виж още: Разказ от първо лице: Виктор Стоянов с шокираща история за секс с компаньонка, татко му е замесен 

Според видеото на Даниел Петканов, с което изяснява аргументите да изиска бракоразвод, съдът е разпоредил Габпиел да бъде две седмици при нея, две седмици при него. Иначе като цяло родителските права са в Александра, а Даниел би трябвало да заплаща прехрана. Двамата даже бяха дружно в Гърция.

" Забелязвам извънредно доста позитивни неща и промени в неговото държание ", показа моделката по отношение на ходенето на Габриел на детска градина. " Социализацията несъмнено му въздейства доста добре и съм щастлива, че се развива едно будно и любопитно дете ", щастлива е Александра. 

Виж още: Ще я познаете ли? Бившата на Виктор Стоянов качи ретро фотография от бурните си години

Жестоки рецензии по тематиката понася Джулиана Гани, само че... при нея имаше и по-особена история, обвързвана с едни записи, за които всички си спомняме.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР