Уискито се лееше на корем, а футболистките бяха получили команда

...
Уискито се лееше на корем, а футболистките бяха получили команда
Коментари Харесай

И женският национален отбор по футбол като мъжкия - празнува с уиски, салфетки и чалга

Уискито се лееше на стомах, а футболистките бяха получили команда " свободно " от своята треньорка Силвия Радойска

Третото полувреме се оказа най-силно за националките по футбол на България. С диво чалга празненство съотборничките отпразнуваха равенството 2:2 със Северна Македония вкъщи. Нощният разгул се състоя в сърцето на Студентски град в дискотеката на известния фолкаджия Константин.

Оказа се, че дамите не остават по-назад от сътрудниците си в мъжкия футбол и са усвоили някои " тънкости " в занаята като хвърляне на салфетки и надигане на чаши. Уискито се лееше на стомах, а футболистките бяха получили команда " свободно " от своята треньорка Силвия Радойска, която също участва на купона.

Плътно до звездите от женския народен тим силиконов бюст вееше и скандалната интернет сензация Ивка Бейбе. Партито продължи до сутринта, а измежду най-активните бяха 5-кратната футболистка №1 на България Евдокия Попадинова, Леонора Желева, Мариела Недева, Лора Петрова.

" Лъвиците " поливаха достигането си до плейоф за Лига " Б " в Лигата на нациите. Равенството против македонките се оказа задоволително за второто място в група от три тима. Първи са дамите на Косово. " Отборът ни е доста млад и перспективен. Момичетата работят доста за постигането на тези резултати. Малки крачки са, само че да не бързаме с желанието за огромни резултати, тъй като всяко нещо с времето си. Момичетата са надарени, просто им би трябвало успокоение ", изяснява селекционерът на женския ни народен тим Силвия Радойска. Наздраве, девойки!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР