УИНСТЪН-САЛЪМ, Северна Каролина (AP) — Хънтър Салис вкара 29 точки,

...
УИНСТЪН-САЛЪМ, Северна Каролина (AP) — Хънтър Салис вкара 29 точки,
Коментари Харесай

Wake Forest edges No. 8 Duke 83-79. Щурмът на корта разтърси Филиповски

УИНСТЪН-САЛЪМ, Северна Каролина (AP) — Хънтър Салис вкара 29 точки, до момента в който Андрю Кар имаше ужасно показване през второто полувреме, с цел да помогне на Уейк Форест, номер 8, Дюк с 83-79 в събота, спечелвайки голямо нарастване на възможностите си за шампионата на NCAA.

Докато почитателите на Demon Deacons нахлуха в корта, с цел да честват, звездата на Duke Кайл Филиповски изглеждаше разтресен след конфликт с почитател, който тичаше около него, до момента в който вървеше към него тунела на съблекалнята. Той беше накуцукан и трябваше да му бъде помогнато да излезе от корта измежду хаоса.

Салис приключи това, като уцели два свободни хвърляния 1,8 секунди до края, с цел да стартира празника за Demon Deacons (18-9, 10- 6 Конференция по атлантическото крайбрежие). И Кар приключи с 16 от своите 18 точки след полувремето, в това число преобладаващи разтягания след почивката, които накараха Demon Deacons да го зареждат, с цел да улеснят излизането от поста или да вкарат над Марк Мичъл вътре.

Филиповски имаше 17 то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР