Уинона Райдър е изключително дискретна относно личния си живот –

...
Уинона Райдър е изключително дискретна относно личния си живот –
Коментари Харесай

Запознайте се с мистериозния мъж до Уинона Райдър, с когото са заедно повече от 10 години

Уинона Райдър е извънредно дискретна по отношение на персоналния си живот – по тази причина и най-вероятно не сте чували за над 10-годишната ѝ връзка с нейния сегашен сътрудник .

Той се споделя Скот Макинли Хан и двамата се срещат още през 2011 година Макар да пази връзките си надалеч от светлините на прожекторите дълго време, през последните години актрисата споделя повече за него.

След като двамата се появяват дружно за зрелище на Бродуей през 2013 година, три години по-късно той е формалният компаньон на Райдър на премиерата на първи сезон на сериала “Stranger Things ”.

Малко по-късно актрисата разкрива в изявление за, че е „ щастлива с някого от много време насам “ и споделя по какъв начин срещите са я обърквали преди да откри любовта.

„ Бях необвързана за известно време и излизах по срещи и… просто не знаех по какъв начин да го направя! Винаги съм била такава “ , показа тя. „ Когато бях на 15, имаше едно момче, което харесвах, и се разбрахме, и си помислих, че това значи, че ми е гадже. Майка ми трябваше да ми го изясни. “

Скот Макинли Хан е фешън дизайнер и съосновател на марката Loomstate , насочена към устойчива мода и производството на органически памук като средство за минимизиране на вредите върху природата, които обичайното развъждане на памук може да аргументи.
 Любовта на Уинона Райдър и Скот Макинли Хан под прожекторите  Любовта на Уинона Райдър и Скот Макинли Хан под прожекторите  Любовта на Уинона Райдър и Скот Макинли Хан под прожекторите  Любовта на Уинона Райдър и Скот Макинли Хан под прожекторите
Хан служи и като ръководител на Управителния комитет за резистентност към Съвета на стилните дизайнери на Америка (CFDA) и като член на борда на Съвета за преработване на текстил.

Партньорът на Уинона Райдър е толкоз далечен от шоубизнеса, че даже не я е разпознал, когато са се срещнали за първи път .

„ Той ме мислеше за Мила Йовович “, споделя 50-годишната актриса в изявление за от юни 2022 година „ Каза ми, че съм била страхотна в „ Петият детайл “.

Въпреки това неразбирателство Райдър цени обстоятелството, че начинът му на живот не го трансформира в обществена персона. „ Свързахме се на толкоз доста равнища. Но беше изумително, че той не е в този бизнес... Наистина се пробвах да не оповестявам връзката ни “, споделя тя пред изданието.

Пред актрисата изяснява още, че сътрудникът ѝ е израснал в Ню Йорк  и освен работата, само че и методът му на живот е насочен към запазване на околната среда. Сградата, в която Хан живее, е направена благодарение на „ регенерирани материали “, споделя самият той за изданието.

Въпреки че връзките им не престават повече от десетилетие, двойката може в никакъв случай да не се ожени - основно тъй като Райдър не желае да се развежда . Актрисата, която през годините е свързвана с сътрудници като Роб Лоу, Крисчън Слейтър, Дейвид Духовни и беше сгодена за Джони Деп, изяснява:

„ Брак? Не знам. Предпочитам в никакъв случай да не съм се омъжвала, в сравнение с да съм се развеждала няколко пъти. Не че има нещо неприятно в развода, само че не мисля, че бих могла да го направя, в случай че това беше опция. “ Тя прибавя още: „ Когато родителите ти са бясно влюбени в продължение на 45 години, стандартите ти са в действителност високи. “
 Дългогодишният сътрудник на Уинона Райдър - Скот Макинли Хан  Дългогодишният сътрудник на Уинона Райдър - Скот Макинли Хан  Дългогодишният сътрудник на Уинона Райдър - Скот Макинли Хан  Дългогодишният сътрудник на Уинона Райдър - Скот Макинли Хан
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР