Уинкс донесе драматичен успех на Тотнъм над ФулъмОтборът на Тотнъм

...
Уинкс донесе драматичен успех на Тотнъм над ФулъмОтборът на Тотнъм
Коментари Харесай

Уинкс донесе драматичен успех на Тотнъм над Фулъм

Уинкс донесе трагичен триумф на Тотнъм над Фулъм
Отборът на Тотнъм победи трагично с 2:1 като посетител Фулъм в едно от двете лондонски дербита в 23-тия кръг на британската Висша лига.,,Котиджърс “ започнаха по-добре срещата и откриха резултата в 17-та минута, когато центриране от ъглов удар бе засечено злополучно от нападателя Фернандо Йоренте в личната мрежа за 1:0. Испанецът стартира като титуляр на мястото на контузения Хари Кейн, само че по този начин и не съумя да се оправи със задачата да замести британския национал на върха на офанзивата на,,шпорите “.

До края на първата част възпитаниците на Клаудио Раниери пробваха на няколко пъти да затруднят Юго Лорис, като най-деен бе привлеченият от Бешикташ полузащитник Райън Бабел, чиито пробиви всяваха ужас в защитата на Тотнъм. Гостите, от своя страна, бяха покрай изравняването при удар с рамо на Йоренте, само че стражът на домакините Серхио Рико реагира добре и избави.

Той обаче нямаше какво да направи при започване на втората част, когато Деле Али изравни отблизо разстояние с глава след чудесно подаване на Кристиян Ериксен. Двубоят вървеше към първо тъждество през сезона за,,шпорите “ и скъпа точка за отбора на Фулъм, когато центриране на Жорж-Кевин Нкуду откри Хари Уинкс, който още веднъж сходно на Али, от близо нямаше по какъв начин да сбърка и донесе скъпия триумф на Тотнъм.

Така играчите на Маурисио Почетино не престават да са на пет точки от Манчестър Сити и на девет от водача в таблицата Ливърпул. Фулъм пък остава предпоследен в класирането, като към този момент е на седем точки от избавителната зона след класическия триумф на Нюкасъл над Кардиф в събота. В идващия кръг и двата тима са домакини, като Фулъм приема на,,Крейвън Котидж “ Брайтън, а Тотнъм излиза на,,Уембли “ против Уотфорд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР