Уини Харлоу e първият модел в света с витилиго и

...
Уини Харлоу e първият модел в света с витилиго и
Коментари Харесай

На гости в дома на Уини Харлоу

Уини Харлоу e първият модел в света с витилиго и като подобен е привикнала да разрушава стандарти. През 2014 година попада на стилния подиум за първи път, като до момента е дефилирала и взела участие в реклами за десетки световноизвестни марки. Освен това си сътрудничи с Puma за сбирка от спортни дрехи, а най-голямото ѝ персонално достижение в работата е личната ѝ линия за хубост Cay Skin.
 Криси Тейгън и Джон Леджънд демонстрират дома си пред Architectural Digest
На посетители в дома на Криси Тейгън и Джон Леджънд

Къща за знамение и приказ

Всички тези задължения допускат натоварено всекидневие и по тази причина до скоро  живее в жилища чартърен. В един миг обаче взема решение, че е подготвена да открие своето място, в което да се откри за непрекъснато и да назова собствен дом. За по-дълго по време на пандемията моделът се мести в Лос Анджелис и по този начин и не се връща в Ню Йорк. " Тъй като съм момиче от Карибите, желаех горещо време, слънце и в действителност хубав басейн ", споделя тя пред Architectural Digest, които развежда из дома си.

А него намира точно в Ел Ей - просторна новопостроена къща с пет спални. За да я преобрази по собствен усет обаче, взема решение да работи с дизайнера с 30 години опит в бизнеса Мартин Лорънс Булард. Още когато двамата вършат обиколка на парцела, схващат, че ще си паснат. Както Уини, по този начин и Мартин, разказват връзката си като " обич от пръв взор " и с възторг стартират процеса на промяна на интериора, който продължава цели девет месеца.

" Исках да е особено ", споделя дизайнерът. И очевидно и с това печели доверието на модела, който издава, че когато е работила с други дизайнери в предишното, те са разбирали неправилно възприятието ѝ за искра. " Къщата ми би трябвало да има спокойна сила, само че желая и чувство за искра ", добавя тя.

Като взема това поради, Мартин Лорънс Булард се заема със задачата да сътвори пространство, което да е изцяло синхронизирано с метода на живот на модела и което да наподобява секси, само че в това време да носи чувство за уют. " Нейният дом е в действителност дом. Тя постоянно кани другари и семейство, тъй че беше доста значимо да го създадем супер комфортен и скромен ", акцентира дизайнерът.

Тъй като парцелът е нов, не са били нужни структурни модификации. Неутралната основа е непокътната и към нея са добавени меки цветове, отличаващи се материали и деликатни текстури. Черни акценти да вземем за пример придават лека драматичност на кухнята, осветителните тела подчертават стаите, а мебелите от първокласни тъкани приканват към релакс.

Спалнята на  е евентуално най-впечатляващата стая, защото крие детайлите на холивудския жанр от 30-те години на предишния век. Масите са мраморни, столовете и табуретките са облицовани с букле, леглото е тапицирано с кадифе, а килимът от изкуствена материя е необикновено мек. Като цяло домът на модела има изявен ретро жанр.

За едно обаче дизайнерът съумява да убеди модела. Първоначално тя въобще не си показва в дома ѝ да има нейни фотоси, само че съгласно Мартин Лорънс Булард е значимо в дизайна да бъде вплетена и насладата от кариерата ѝ. Затова и Уини се съгласява в една от баните ѝ да има тапет с нейни фотоси от рекламна акция, а в друга от стаите - стена с рамкирани нейни корици от списания. Най-ценен за модела обаче е портретът ѝ от лондонския художник Келвин Окафор, който е подложен на почетно място - върху полицата на камината в хола.

За да не трансформира дома си в персонализирана " зала на славата ", Уини Харлоу прибавя към интериора и фотоси на фешън икони като Бевърли Джонсън и Грейс Джоунс, в символ на респект към предшестващите я цветнокожи модели.
 Аманда Сейфрид сподели дома си в Ню Йорк
На посетители в дома на Аманда Сейфрид

Когато провинциалният дух се придвижи в Ню Йорк

" Не желаех да съм единствено аз, по тази причина взех решение, че ще е красиво да мога да се разхождам из къщата си и да се усещам въодушевена. Тези невероятни дами са хората, които сътвориха подиума, по който ходя ", споделя Уини Харлоу.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР