УИНДХАМ, Ню Хейчбек (AP) — Бившият губернатор на Ню Джърси

...
УИНДХАМ, Ню Хейчбек (AP) — Бившият губернатор на Ню Джърси
Коментари Харесай

Кристи ще обяви в кметството на Ню Хемпшир, че прекратява кандидатурата си за президент, казва източник на АП

УИНДХАМ, Ню Хейчбек (AP) — Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи възнамерява да разгласи, че се отхвърля от кандидатурата си за президент на Републиканската партия на неговото кметство в Ню Хемпшир в сряда вечерта.

Това е съгласно човек, който е директно осведомен с проектите на някогашния губернатор на Ню Джърси, който е приказвал с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, с цел да разкрие частни полемики.

61-годишната Кристи е подложена на мощен напън да напусне първичната конкуренция за президент на републиканците, защото критиците на Доналд Тръмп работят за сливане зад жизнеспособна опция на някогашния президент.

Кристи е планувано да бъде хазаин на град среща в зала в Windham в 17:00 часа, часове преди двама от неговите противници, някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли и губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, да се срещнат за петия президентски спор на Републиканската партия от изборния цикъл през 2024 година Това е единственият спор, за който Кристи не се класира.

Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР