Уинбет е един от най-популярните хазартни оператори в България. Мнозина

...
Уинбет е един от най-популярните хазартни оператори в България. Мнозина
Коментари Харесай

Бонус коледни изненади от Уинбет

Уинбет е един от най-популярните хазартни оператори в България. Мнозина консуматори се насочват към него заради промоциите, които предлага, както и разнообразието от игри и благоприятни условия за залагане. Клиентската поддръжка на Winbet е на положително равнище, като е на линия от самото начало, с цел да отговори на всевъзможни въпроси.

Не инцидентно това е едно от най-разпознаваемите имена измежду хазартните фенове. С дългогодишна история на сполучливо действие на територията на България след приемане на лиценз от Национална агенция за приходите, Уинбет остава една от положителните варианти за феновете на
хазарта.

Коледните празници наближават, а с тях идват и коледните дарове от хазартните оператори. Тази година са подготвили коледен подарък за своите консуматори.

В интервала от 1.12.2022 година – 31.12.2022 година – всеки деен клиент на Уинбет има шанса да вземе присъединяване в офертата „ Коледни изненади “ и надлежно да получи лични супер
бонуси от друг вид – те могат да включват безвъзмездни врътки, както и разнообразни суми.

Всеки клиент, който е направил
залог на стойност най-малко 50 лв. ще може да получи коледен чорап – в този коледен чорап се крият няколко бонуса – кеш бонус с/без депозит, гратис залог за спорт и несъмнено – безвъзмездни врътки за някои избрани игри. Правилата и условията, които би трябвало да бъдат спазени ще са забележими във „ Важат правила и условия “. Бонусът, който Winbet предлага на своите консуматори за празниците е в действителност доста добър и дава опция за огромни облаги и занимателни хазартни завършения.

Не единствено Уинбет предлага коледни изненади на своите консуматори, а някои други оператори също, като да вземем за пример Бетано. е известен
хазартен букмейкър, който навлезе в България преди по-малко от година, когато закупи своя формален лиценз за действие от Национална агенция за приходите. Днес този букмейкър действа с огромна мощ, защото предлага многообразие от игри и доста положителни промоции на своите консуматори.

Бетано предлага на своите клиенти опция да се включат в шампионат, чийто награден фонд е много атрактивен – 5000 лв.. В тези шампионати постоянно вземат участие разнообразни игри, като последната, която бе под светлината на прожекторите е Diamond Plus на Amusnet Interactivе. За да могат потребителите да вземат участие в този шампионат, то те би трябвало да имат регистрация и да изберат да вземат участие в събитието. За всеки 1 лев който залагат – клиентите получават 1 точка, трупаща се към крайното класиране. Всеки консуматор класирал се в топ 120 получава премия, като този на 1-во място взима 1000 лв., този на второ 850 лв., този на трето 750 лв. и по този начин нататък. Играчите, класирали се на 10-20 място получават по 50 лв., а тези на 21-120 -> 50 безвъзмездни врътки.

Това, което има значение обаче е, че и двете промоционални предложения дават на клиентите действителни благоприятни условия за облаги. Бонусите и промоциите дават благоприятни условия за облаги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР