Уимбълдън, първи кръгВиктория Томова/Елизабета Кочарето – Марина Заневска/Кимбърли Цимерман 6-3,

...
Уимбълдън, първи кръгВиктория Томова/Елизабета Кочарето – Марина Заневска/Кимбърли Цимерман 6-3,
Коментари Харесай

Томова и Кочарето стартираха успешно в турнира на двойки


Уимбълдън, първи кръг

Виктория Томова/Елизабета Кочарето – Марина Заневска/Кимбърли Цимерман 6-3, 7-6(2)

Виктория Томова и Елизабета Кочарето се класираха за втория кръг в шампионата на двойки на Уимбълдън след триумф в два сета над белгийския тандем, формиран от Марина Занвеска и Кимбърли Цимерман. Българката и нейната съотборничка изоставаха с 1-4 във втория сет, само че съумяха да стигнат до поврат и не разрешиха да се стигне до трета част.

Опонентки на Томова и Кочарето в идната фаза ще бъдат победителката и мача сред Кейтлин Крисчън/Пана Удварди и Никол Мелихар Мартинес/Елън Перес.

Томова и Кочарето съумяха да стигнат до първия пробив в мача и да поведат с 3-1, само че техните съпернички редуцираха пасива си. Веднага по-късно обаче българо-италианският тандем осъществя нов брейк, който след това затвърди за 5-2. Заневска и Цимерман понижиха резултата, само че напъните им се оказаха напразни, защото Томова и Кочарето запазиха преднината от три гейма и се постановиха с 6-3.

Противно на развиването на играта до този миг, вторият сет стартира доста по-добре за белгийското дуо, което съумя да натрупа задатък от 4-1. Томова и Кочарето обаче върнаха брейка и възвърнаха равенството, като в последна сметка се стигна до тайбрек. Той протече вихрено за първата ни ракета и нейната съотборничка, които стигнаха до цели шест мачбола. От този миг нататък успеха бе единствено въпрос на време и по-късно под час и половина на корта тя пристигна при 6-3, 7-6(2).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР