Уимбълдън е един от най-престижните тенис турнири, което прави спечелването

...
Уимбълдън е един от най-престижните тенис турнири, което прави спечелването
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм прикова погледите на Уимбълдън

Уимбълдън е един от най-престижните тенис шампионати, което прави спечелването му скъпо за всеки тенисист. Но към този момент сме привикнали, че на сходни огромни спортни мероприятия забавните неща не се случват единствено на терена, а и на трибуните.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и 20 години от сватбата им
20 години Пош и Бекс, 20 години семейство Бекъм

Честита им годишнина

Всеки миг би трябвало да започва полуфиналният мач сред Серина Уилямс и Барбора Стрицова , в който двете дами ще би трябвало да дефинират коя от тях ще се класира на край. Където ще би трябвало да премери сили със Симона Халеп.

Подобен значим мач, естествено, попадна и в полезрението на известни персони, които побързаха да заемат местата си, с цел да следят протичащото се. Точно това направи и Дейвид Бекъм .
 Снимка 433533

Футболистът беше уловен от камерите по какъв начин заема мястото си на трибуните, а методът, по който е облечен, не остана неусетен.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Magazin&Moda&Sağlık (@tudaysmag) на Юли 11, 2019 в 6:15 PDT

В обществените мрежи бързо се появиха мнения, че Бекъм е откраднал шоуто с следващата си демонстрация на изискан усет. Разбира се, слънчевите очила още веднъж са неизменима част от визията му.
 Дейвид Бекъм в компанията на Ричард Брансън и щерка му Холи

Дейвид Бекъм в компанията на Ричард Брансън и щерка му Холи

Той обаче не в самичък, а компания му прави неговата майка Сандра . Двамата имат традиция да посещават мачове от шампионата и тази година не я нарушиха. От фотосите излиза наяве, че наоколо до Дейвид Бекъм е и милиардерът Ричард Брансън , който е в компанията на щерка си Холи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Wonderful Claire Foy (@wonderfulcfoy) на Юли 11, 2019 в 6:33 PDT

В непосредствена непосредственост до футболиста пък мястото си е заела актрисата Клеър Фой, която познаваме от сериала The Crown, където влиза в ролята на кралица Елизабет Втора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР