Уилям и Хари не пожелаха да се поздравят, техните половинки

...
Уилям и Хари не пожелаха да се поздравят, техните половинки
Коментари Харесай

Уилям и Хари не си продумаха на събитието в Уестминстърското абатство

Уилям и Хари не пожелаха да се поздравят, техните половинки - също, съобщава vesti.bg, позовавайи се на информация на списание " Пийпъл ".

Последният ангажимент на Меган и Хари като членове на кралското семейство ги сложи в неуместна обстановка, имайки поради това, че двамата трябваше да се появяват в компанията на херцозите Уилям и Кейт.

По време на събитието, провело се в Уестминстърското абатство, херцозите на Съсекс заеха местата си на втория ред, до чичото на Хари принц Едуард и Софи, графиня на Уесекс. Малко след тях дойдоха и херцозите на Кеймбридж, които седнаха пред тях.

Докато чакаха кралицата, Меган и Хари разговаряха с Едуард, а Уилям и Кейт със Софи, като не се забелязваше никаква замяна на думи сред двамата братя и техните съпруги.

За разлика от предходни сходни церемонии херцозите на Съсекс и Кеймбридж не бяха част от процесията на кралицата и трябваше да заемат местата си преди тя, принц Чарлз и брачната половинка му Камила да влязат.

Меган и Хари дойдоха на събитието с автомобил, следвани от Уилям и Кейт, които бяха превозени в настрана транспортно средство.

Това бе последният ангажимент на Меган и Хари в ролята им на членове на английското кралско семейство.

Това събиране бе подготвяно в продължение на четири месеца, откакто последната среща сред двете кралски двойки бе през ноември.

Хари и Меган се завърнаха в Обединеното кралство преди седмица, с цел да изпълнят последните си кралски задължения преди публично да се откажат от кралските си трофеи на 31 март 2020 година

" Те са поели по разнообразни пътища към този момент. Това е действителната обстановка ", съобщи източник на двете двойки.

Бабата на Хари - кралица Елизабет, помоли херцога и херцогинята на Съсекс да участват на службата, която акцентира световната мрежа от 54 страни, включени в Общността на нациите. Хари и Меган ще останат президент и вицепрезидент на „ Queen’s Commonwealth Trust ”, който подкрепя млади водачи по целия свят.

Твърди се, че Хари и Уилям имат незавършена работа между тях.

" И двамата са облекчени, че към този момент всичко е завършило ", споделя другар на фамилията пред списание " Пийпъл ".

Раздорът сред кралските братя датира от 2017 година, когато Уилям предизвестява Хари, че прибързва с Меган. Това кара по-малкия брат да се усеща сърдит и засегнат.

Тази година Меган и принц Хари започнаха своя нов живот - реалокираха се в Канада със сина си Арчи и взеха решение да се отдръпват от кралските си отговорности.

На този декор въпреки всичко има вяра, че синовете на принцеса Даяна ще подобрят връзките си. Източник от кралския двор съобщи пред сп. " Пийпъл ", че през последните седмици братята си приказват повече.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР