Уилям Галас вярва, че времето за Маурисио Почетино в Челси

...
Уилям Галас вярва, че времето за Маурисио Почетино в Челси
Коментари Харесай

Първият фаворит на Челси разбива редиците и публично призовава за уволнението на Маурисио Почетино

Уилям Галас има вяра, че времето за Маурисио Почетино в Челси е изтекло, защото той прикани някогашния му клуб да уволни аржентинеца.

Сините претърпяха нова тежка загуба през уикенда, когато Уулвс завоюваха победа с 4-2 на Стамфорд Бридж. Това е десетата загуба на тима в лигата в 23 мача, защото те са изправени пред вероятността за ново класиране в средата на таблицата, макар че още веднъж харчат големи суми.

Почетино беше претрупан със задачата да върне лондончани от запад нагоре в таблицата, откакто впечатли преди този момент в Тотнъм. Въпреки това той не е имал стремежи резултат, като някои към този момент са се обадили за работата му, по-малко от година откакто е бил назначен. Галас, който завоюва славата на Висшата лига с Челси, е измежду тези, които считат, че времето е изтекло.

Той сподели: „ Когато не постигаш резултати, виновността постоянно е към мениджъра. Винаги мениджърът е отговорен и това е рискът да си управител. Ако клубът не е Не се показват, тогава би трябвало да уволнят Поч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР