Уилям Дефо в шок от съживяването на Зеления гоблин

...
Уилям Дефо признава, че е бил силно изненадан, когато му
Коментари Харесай

Уилям Дефо признава, че е бил силно изненадан, когато му предложили да се завърне в ролята на Зеления гоблин в "Спайдърмен: Няма път към дома".

66-годишната звезда се превъплъти в ролята на суперзлодея Норман Осбърн/Зеления гоблин в блокбъстъра и беше зашеметен, че му се дава шанс да се завърне във вселената на Спайдърмен след предполагаемата му смърт в оригиналната трилогия за Спайдърмен на Сам Рейми.

Той сподели пред подкаста на Variety Awards Circuit: "Винаги е малко трудно, когато умреш във филм да се завърнеш в някое от продълженията. Мислех, че съм приключил. Когато първоначално ми казаха: "Искаш ли да повториш ролята? Помислих си: "Наистина? Как ще стане това?".

Дефо обясни: "Свикнал съм да работя по всякакви филми и понякога те разполагат с такива ресурси, че започвам да им завиждам. И ако хората не са искрени и ако не си вярват, това изглежда като огромна загуба и се усеща толкова цинично".

Запитан дали случаят с новия филм за Спайдърмен е такъв, той отговори: "Това са хора, които наистина вярват в това, което правят и се отдават на него по много искрен начин. Не говоря само за наистина добри актьори. Говоря за хората, които се занимават с ефектите, за операторския отдел - всички те са на много високо ниво. А когато имаш ресурсите и възможността да направиш популярен филм, всичко това е доста привлекателно". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР