УИЛМИНГТЪН, Дел. (AP) — Президентът Джо Байдън в събота подписа

...
УИЛМИНГТЪН, Дел. (AP) — Президентът Джо Байдън в събота подписа
Коментари Харесай

Байдън подписа финансов пакет от 1,2 трилиона долара, след като рано сутринта гласуването на Сената сложи край на заплахата от спиране

УИЛМИНГТЪН, Дел. (AP) — Президентът Джо Байдън в събота подписа пакет от законопроекти за разноски в размер на 1,2 трилиона $, откакто Конгресът одобри дълготрайното законодателство единствено часове по-рано, поставяйки завършек на опасността от отчасти затваряне на държавното управление.

Белият дом сподели, че Байдън е подписал законодателството в дома си в Уилмингтън, Делауеър, където е прекарал уикенда. Той утвърди Сената със 74-24 гласа малко след приключването на финансирането за организациите в среднощ.

Но Белият дом беше изпратил уведомление малко след крайния период, в което съобщаваше, че Службата за ръководство и бюджет е прекратила подготовката за затваряне, защото имаше висока степен на убеденост, че Конгресът ще одобри законодателството и президентът ще подпишете го в събота.

На законодателите бяха нужни шест месеца в настоящата бюджетна година, с цел да се приближат до финалната линия на държавното финансиране, процесът се забави от консерваторите, които упорстваха за повече по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР