Уил Смит публикува видео в официалния си канал в YouTube,

...
Уил Смит публикува видео в официалния си канал в YouTube,
Коментари Харесай

Уил Смит се извини за шамара на Оскарите

Уил Смит разгласява видео в формалния си канал в YouTube, в което за следващ път се извини на Крис Рок за скандалния случай с шамара на 94-ата гала по раздаването на премиите Оскар. Според Смит той се е обърнал персонално към комика, който обаче към момента не е изразил предпочитание да приказва за случилото се.

„ Искам да ти кажа, Крис, че ти се оправдавам. Поведението ми беше недопустимо. Отворен съм за разговор когато и да е, когато желаете да говорите. Искам също да се извиня на майката на Крис. Видях нейното изявление и това ме накара да схвана какъв брой хора съм наранил с постъпката си. Затова желая да се извиня на майката на Крис и фамилията му.



На церемонията по връчването на „ Оскарите”, която се организира през март, домакинът на събитието Крис Рок съпостави брачната половинка на Смит Джейда, страдаща от плешивост, с героинята на кино лентата " GI Jane ". Без да оцени шегата, Уил Смит се качи на сцената и удари комика в лицето.

По-късно артистът се извини за държанието си, само че това не го избави от следствията. Заради случая Академията за кино изкуство и просвета забрани Уил Смит да участва на техните събития за 10 години, а Netflix и Sony стопираха фотосите на филми с присъединяване на артиста.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР