Уил Смит определено оглавява класацията ни за най-луд (но в

...
Уил Смит определено оглавява класацията ни за най-луд (но в
Коментари Харесай

Какво мисли дъщерята на Уилоу Смит за моногамията

Уил Смит несъмнено оглавява класацията ни за най-луд (но в положителния смисъл на думата) артист. Вече е на 50, само че не стопира да ни изненадва с какви ли не дивотии.
 Уил Смит, Фейсбук Watch, плуването с акули и скачането с парашут над Дубай
Защо Уил Смит е най-лудият измежду актьорите

Този човек не знае що е боязън

Като част от Фейсбук Watch можем да го забележим по какъв начин плува с акули или прави какви ли не други дивотии. Съпругата му Джейда Пинкет Смит обаче също не скучае и има свое предаване във Фейсбук Watch, наречено Red Table Talk . В него, с изключение на нея, вземат участие майка ѝ Адриен и щерка ѝ Уилоу.

В предаването всяка седмица се разискват най-различни въпроси и доста ни наподобява на токшоу в жанр Опра. В последния епизод на Red Table Talk беше дискутирана тематиката за моногамията, полигамията и полиаморията . Първите две са добре известни, само че третото разбиране може би не чак толкоз.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Red Table Talk (@redtabletalk) на Юни 20, 2019 в 12:03 PDT

При полиаморията трима или повече души са във връзка между тях и знаят за това. Например - един мъж е по отношение на две дами по едно и също време, само че те знаят за това, съгласни са и го одобряват.

Тук с забавен излушахме и позицията на 18-годишната Уилоу Смит по отношение на моногамията. Според нея, моногамията има за цел да ни накара да се усещаме притежавани от някого. Уилоу счита, че по света има толкоз доста хора, от които могат да се научат толкоз доста неща и не схваща за какво тези благоприятни условия би трябвало да бъдат пропускани поради стандарта на моногамията.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Red Table Talk (@redtabletalk) на Юни 24, 2019 в 11:16 PDT

Дъщерята на Уил Смит е на мнение, че полиаморията се явява като еволюция в човешките взаимоотношения и не трябва да бъде одобрявана като нещо необичайно. Ето за какво счита, че всичко, от което тя има потребност, е и мъж, и жена, а за какво не и по едно и също време.

Тук не става дума единствено за половите контакти в подобен вид връзка, само че и за духовната връзка сред тях. А Уилоу Смит има вяра, че може да откри това, което търси, и в двата пола. Майка ѝ Джейда пък изрече готовността си да я поддържа във всяко нейно решение, стига то да я прави щастлива.
 Джейда Пинкет Смит, порното и едно самопризнание
Джейда Пинкет Смит за зависимостта си към порното

Искрено и персонално от брачната половинка на Уил Смит

Баба ѝ Адриен обаче е малко по-старомодна и не приема цялата тази история с повече от двамава индивида във връзка. Но и тя счита, че човек би трябвало да прави това, което го кара да се усеща благополучен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР