Уил Смит нахлу на сцената на наградите "Оскар" и удари

...
Уил Смит нахлу на сцената на наградите "Оскар" и удари
Коментари Харесай

Уил Смит удари водещия на наградите Оскар

Уил Смит нахлу на сцената на премиите "Оскар " и удари комика Крис Рок в лицето, задето се пошегува със брачната половинка му по време на неделната церемония вечер.

Рок, връчвайки премията за най-хубав документален филм, с комедийна рутина се пошегува, сравнявайки късо подстриганата коса на Джада Пинкет Смит с външността на Деми Мур във кино лентата "Редник Джейн " и предлагайки й да взе участие в продължението му.

Смит се приближи до Рок и му удари пестник, преди да се върне на мястото си до Джада, крещейки хули. Джада Пинкет Смит, която също е актриса, страда от плешивост и обществено разкри диагнозата си през 2018 година

Просълзениятт Смит трябваше да бъде „ пернат настрани и утешен “ от Дензъл Уошингтън и Тайлър Пери по време на рекламна пауза.

„ Уил и Крис, ще решим това като семейство. Точно в този момент продължаваме с обич “, сподели Шон „ Диди “ Комбс, представяйки идващия раздел.

Малко по-късно Уил Смит получи Оскар за най-хубав артист за ролята си в „ Крал Ричард “ (Методът „ Уилямс “), където играе бащата на шампионките по тенис Серина и Винъс Уилямс.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР