Уил Смит и Мартин Лорънс отново са в любимите си

...
Уил Смит и Мартин Лорънс отново са в любимите си
Коментари Харесай

Мартин Лоурънс и Уил Смит в полицейско облекло за снимките на Лоши момчета 4

Уил Смит и Мартин Лорънс още веднъж са в обичаните си функции на " Лоши момчета ". Актьорите снимат четвъртия филм от полицейската поредност сега.

Нови фотоси демонстрираха 54-годишният Смит и 58-годишният Лоурънс в сцена от идния филм, облечени в полицейските си униформи. Емблематичното дуо още веднъж влиза в функциите на детективите Майк Лоури и Маркъс Бърнет. 

Лорънс носи слънчеви очила, дълги ръкави и бронирана жилетка като част от костюма си за сцената, с реквизитна пушка, висяща на кръста му. Смит, в същия костюм с изключението на късия ръкав.

Смит и Лорънс бяха снимани за финален път на фотосите на " Лоши момчета 4 " в Атланта на 17 май. На една от фотосите Лорънс беше изобразен да крещи от тераса, облечен в болнична престилка, развята от вятъра, до момента в който Смит го гледа.

Дългогодишните артисти от " Лоши момчета " се появиха виртуално на CinemaCon 2023 през април, с цел да промотират идния филм, като тогава обявиха, че снимат от четири седмици.

Филмите " Лоши момчета " ( " Bad Boys " ) наблюдават приключенията на героите на Смит и Лорънс като детективи, работещи за полицейското ръководство на Маями. " Лоши момчета 2 " от 2003 година е най-касовият от поредицата. Предстоящото продължение към момента няма оповестена дата на излизане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР