Уил Смит и колегата му Мартин Лорънс отново ще влязат

...
Уил Смит и колегата му Мартин Лорънс отново ще влязат
Коментари Харесай

Любим филм се завръща с четвърта част

Уил Смит и сътрудника му Мартин Лорънс още веднъж ще влязат в емблематичните си функции в " Лоши момчета 4 “. Въпреки че филмът към момента няма публично заглавие, сега той е в постпродукция и е плануван за стартиране на 14 юни 2024 година, в случай че не се случи нищо непредвидено като забавянето, което имаше заради стачките в американската кино промишленост.

Уил разгласи в свое видео, че остават още осем дни от фотосите в град Маями, като артистът показа клипа в профила си в Instagram.

Той добави: " По дяволите, ОБИЧАМ този град! " Лоши момчета 4 идва " бързо, хора “.Четири години след третия филм " Лоши момчета “, последната част ще заложи на завръщане на доста от истинските лица, виновни за триумфа на кино лентата от 1995 година

Ясно е, че Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат, също както детективите, неприятните момчета и девойки, Ванеса Хъджънс, Александър Лудуинг, Паола Нунес и DJ Khaled също се причисляват към тях. Джон Сали, който изигра хакера Флетчър в първите два кино лентата и отсъстваше в третия, също ще взе участие в четвъртата част.

От друга страна, Рея Зеехорн от " Better Call Saul “ и рапърът Джойнър Лукасще се причислят към актьорския състав, макар че функциите им към момента не са разкрити.

Зад камерата също има завръщащи се имена като режисьорите Адил Ел Арби и Билал Фалах, които управляваха предходния филм, замествайки Майкъл Бей, който отговаряше за първите две елементи.Засега обаче ще би трябвало да изчакаме филмов откъс или публична промоция, с цел да добием по-добра визия за сюжета на лентата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР