Уил Смит и Джейда Пинкет Смит направиха бляскава поява на

...
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит направиха бляскава поява на
Коментари Харесай

За първи път след скандалния шамар: Уил Смит и съпругата му с бляскава поява на червения килим

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит направиха блестяща поява на аления килим за първи път след Оскарите.

Припомнете си тук 

Двойката, съпроводена от фамилията си, участва на премиерата на новия филм на Уил Смит “Emancipation ” с Лос Анджелис. Актьорът, притежател на Оскар, изглеждаше елегантно в кестеняв костюм. Джейда беше облякла бяла рокля с висока яка и трагичен шлейф с кормила от дизайнера Stéphane Rolland. Тя съчета изящната рокля с железни токчета с каишки и диамантени бижута.

Децата им също се включиха в премиерата. 22-годишната Уилоу Смит носеше черна жилетка с копчета и панталон с изрязани елементи на бедрата, украсени с кристали, от сбирката пролет/лято 2023 на Stella McCartney. 24-годишният Джейдън Смит изглеждаше ужасно в костюм, напълно затрупан с черно-бели фотоси. И най-после, Трей Смит, 30-годишният наследник на Уил от някогашната му брачна половинка Шери Зампино, беше в звук с татко си, залагайки на сако в цвят слива и светлорозова риза.
 Уил и Джейда Пинкет Смит с блестяща поява на премиерата на “Emancipation ”  Уил и Джейда Пинкет Смит с блестяща поява на премиерата на “Emancipation ”  Уил и Джейда Пинкет Смит с блестяща поява на премиерата на “Emancipation ”  Уил и Джейда Пинкет Смит с блестяща поява на премиерата на “Emancipation ”
Уил описа за новия си филм в скорошно изявление с репортера на Fox 5 DC Кевин Маккарти, обръщайки внимание на несъгласията, които го следват, откогато той зашлеви Крис Рок на сцената на 94-те награди Оскар тази година.

„ Напълно разбирам това, в случай че някой не е подготвен. Абсолютно бих го почел и ще му разреша пространството да не е подготвен “, сподели той. „ Най-голямата ми угриженост е моят екип – режисьорът Антоан Фукуа направи това, което съгласно мен е най-великата работа в цялата му кариера. “

Той добави: „ Най-дълбоката ми вяра е дейностите ми да не санкционират моя екип. “
 Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват  Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват  Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват  Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР