Уил Смит и Джейда Пинкет Смит казаха, че бракът им

...
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит казаха, че бракът им
Коментари Харесай

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит: Какво казаха за брака си

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит споделиха, че бракът им не е стандартен.

Пинкет Смит тази седмица разкри, че тя и Смит, които се ожениха през 1997 година, живеят „ изцяло обособен живот “ от 2016 година насам.

Ето част от това, което са споделили за брака през годините.

Градина на любовта

Уил Смит отпразнува тяхната 20-та годишнина през 2017 година с ретроспективна фотография на сватбата им и трогателен надпис, който отбелязва: „ Преди 20 години през днешния ден се държахме за ръце и вървяхме наивно по тази пътека. Ето какво научих от този момент. “

„ Любовта е като градинарството… Научих се да се концентрирам върху това да ти ПОМОГНА да РАЗЦЪФТИШ в това, което искаш да бъдеш (в това, за което си роден да бъдеш) “, написа Смит. „ Вместо да изисквам да станеш това, което моето Крехко его има потребност да бъдеш. “

Той приключи обявата с „ Честита годишнина, моя кралице! Завинаги съм предан на подхранването на вашата най-дълбока истина.

„ Невероятна химия “

Същата година Пинкет Смит се появи в „ Watch What Happens Live with Andy Cohen “ и отговори на въпрос на фена за „ най-лудия “ слух, който е чувала за фамилията си. Пинкет Смит сподели, че тя и брачният партньор й са суингъри.

„ И аз си споделям „ Йо, желая! “ - сподели тя смеейки се.

Когато Коен я попита по какъв начин поддържа нещата „ горещи “ със брачна половинка си, Пинкет Смит сподели: „ Наистина мисля, че Уил и аз имаме невероятна химия на доста разнообразни равнища. “

„ Обичаме да се смеем дружно, обичаме да учим дружно и просто се обичаме “, продължи тя. „ Ние просто си прекарваме добре дружно. Да, допускам, че това е тайната. Да, просто в действителност се харесваме! ”

Завинаги семейство

Пинкет Смит се появи във Вселената на Sway през 2018 година и съобщи, че тя и Смит „ са семейство “, без значение от всичко.

„ Извадете целия този брак/връзка нелепости, в края на деня Уил и аз сме семейство. Ще го задържа, няма значение “, сподели тя. „ Цялата тази връзка и това, което хората мислят, хрумвания за брачен партньор, сътрудник и всичко това, дребосъче, каквото и да е. В последна сметка това е човек, който може да разчита на мен до края на живота си, точка.

Обаждащият се по-късно попита по какъв начин Пинкет Смит се оправя с „ недискретността “ в брака си.

„ Колкото и да ни се желае нашите сътрудници да са съвършени, колкото и да ни се желае те в никакъв случай да не ни нараняват, колкото и да ни се желае те да влизат във взаимоотношения без дефекти и всичко да е измислено, ние не го вършим “, Пинкет Смит споделих.

Връзка, която надвишава брака

Също същата година Смит се появи в подкаста Rap Radar на Tidal и провокира заглавия, когато разкри, че той и Пинкет Смит „ даже не споделят, че сме женени към този момент “.

„ Ние назоваваме себе си сътрудници в живота, където попадате в това пространство, където осъзнавате, че сте безусловно с някого до края на живота си “, сподели Смит. „ Няма нарушение на договорката. Няма нищо, което тя може да направи - в никакъв случай. Нищо […] не би нарушило връзката ни. Тя има моята поддръжка до гибелта си и е толкоз хубаво да стигнеш до това пространство.

Бракът не работи

През 2021 година Смит приказва с GQ за идните си записки, в които той написа за възходите и паденията в връзките си със брачната половинка си.

Едно по-малко беше през 2011 година, когато той планираше празненство за 40-ия рожден ден на Пинкет Смит, което включваше документален филм, който той направи за нейния живот, който наблюдава фамилията й назад към робството. Актрисата не хареса това и сподели на Смит: „ Това беше най-отвратителната демонстрация на его, която съм виждал в живота си. “

„ Бракът ни не работеше “, написа Смит в книгата си. „ Повече не можехме да се преструваме. И двамата бяхме нещастни и явно нещо трябваше да се промени.

Той удостовери пред GQ, че бракът им е станал немоногамен, обяснявайки, че „ Джада в никакъв случай не е вярвала в стандартния брак “.

„ Тя израсна по метод, който беше доста друг от метода, по който израснах аз. Имаше обилни безкрайни полемики за това какво е релационно съвършенство? Кой е идеалният метод за взаимоотношение като двойка? “ той сподели. „ И за по-голямата част от нашата връзка, моногамията беше това, което избрахме, не мислейки за моногамията като единственото съвършенство в връзките. “

Смит разшири какво значи това за тях.

„ Дадохме си доверие и независимост, с вярата, че всеки би трябвало да откри своя личен път. И бракът за нас не може да бъде затвор “, добави той. „ Не предлагам нашия път на никого. Не предлагам този път на никого. Но прекарванията, че свободите, които сме си дали един на различен, и безусловната поддръжка, за мен, е най-висшето определение за обич.

„ Лош брак за цялостен живот “

Семейство Смит се появи в нейния „ Red Table Talk “ през 2020 година, с цел да разиска сантименталната връзка, която е имала с артиста Август Алсина.

Двойката сподели, че „ заплитането “ се е случило по време на „ доста сложен миг “ в брака им, само че от този момент са стигнали до място на „ безусловна обич “.

„ Казах ти през първата година, когато бяхме женени, че мога да те обичам през всичко “, сподели Уил Смит по това време.

Двойката се сблъска с юмруци, до момента в който шеговито рецитираха своето осъществяване на мотото му от кино лентата „ Лоши момчета “: „ Яздим дружно, умираме дружно. Лош брак за цялостен живот. ”

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР