Уил Смит е един от най-успешните живи актьори на нашето

...
Уил Смит е един от най-успешните живи актьори на нашето
Коментари Харесай

Ако не се борите за това, което искате, не плачете за това, което сте загубили - УИЛ СМИТ

Уил Смит е един от най-успешните живи артисти на нашето време. Той е един от дребното хора, които са постигнали триумфи в три от главните американски промишлености – филмовата, телевизионната и музикалната.

Наричат го най-силният артист на планетата. Как е постигнал всичко това, дано ни опише самият той:

Никога не позволявай на някого да ти споделя какво не можеш. Дори и на мен! Ако имаш фантазия – би трябвало да я защитаваш! Когато хората не могат да създадат нещо ще ти кажат, че и ти не можеш да го направиш. Ако искаш нещо отиди и го вземи!

Ако искаш да постигнеш огромни неща би трябвало да схванеш това, което в действителност работи за теб. А това става като опитваш и действаш… Просто си обещай, че няма да извървиш пътя самичък и се бори!

Баба ми един път ми сподели: „ Не позволявай на неуспехът да стигне до сърцето ти и не оставяй никога триумфът да пусне корени в главата ти! “

Докато вие спите – аз работя, до момента в който вие ядете, аз работя! Ако не посветите себе си в това да бъдете най-хубавия всеки един ден, в никакъв случай няма да бъдете в положение да поддържате връзка с хората, по метода, по който желаете. И единственото нещо, което виждам, че е друго в мен от останалите, е че аз не се опасявам да умра на бягащата пътечка. Ти можеш да имаш повече гений от мен, може да си по-умен от мен, само че в случай че се качим на бягащата пътечка дружно, могат да се случат тъкмо две неща: или ти ще слезеш пръв или аз ще умра на нея, до момента в който не се откажеш…Толкова е просто! И запомни – парите и триумфът не трансформират хората – те просто изкарват повече от това, което към този момент е там!

През целия ви живот хората ще ви ядосват, ще ви вбесяват, ще се отнасят с пренебрежение към вас, ще се опитат да ви злепоставят и още куп “страхотни ” неща. Но оставете Бог да се оправи с това, което те ви предизвикват. Защото посеете ли ненавист и във вашето сърце, тя също по този начин безпощадно ще ви изконсумира както тези хора се пробват да създадат с вас.

Понякога би трябвало да забравиш това, което си е отишло, да цениш повече това, което ти е останало и да очакваш с наслада това, което занапред ще пристигна.

Аз не знам тъкмо какво е моето предопределение, само че бих желал да съм тук, на тази земя заради някаква огромна причина, а не просто ей по този начин. Точно по тази причина се стремя да бъда като най-великите хора, живели в миналото на тази земя.

Няма по-лоша болежка, от тази, която човек изпитва, недостигайки мечтаното поради личния мързел.

Ценете всеки човек тъй като положителните хора ще ви създадат щастливи, неприятните ще ви възнаградят с опит, от най-лошите ще получите уроци, а от страхотните хора, ще ви останат незабравими мемоари.

Ако не си бил до мен по времето на моята борба, не разчитай, че ще бъдеш паралелно до мен в моя триумф.

Ако ми се постанова да преследвам и да се боря за вниманието ти, рано или късно няма да го желая повече.

Твърде доста хора харчат пари, които не са спечелили, с цел да купят неща, които даже не желаят, с цел да впечатлят хора, които даже не харесват.

Традиционното обучение е учредено на обстоятелства, цифри и изпити, а не на същинско схващане на материала и приемане на привички за потреблението им в действителния живот.

Мисля, че би трябвало да сте наясно с това, което желаете да вършиме в живота, само че не мисля, че имате потребност от университет, с цел да го извършите.

Всички ние сме чудовищно невежи, просто в разнообразни области.

Не имам вяра, че е допустимо да бъдеш плебей на системата, в случай че разбираш, по какъв начин тази система е устроена.

Когато си самичък не значи, че си слаб. Означава, че си задоволително мощен, да дочакаш това което заслужаваш.

Нищо няма да ви тласка по-силно към триумфа от някой, който в действителност го е грижа за вашия разцвет.

Страхът не е действителен. Това е артикул на мислите ни. Не ме разбирайте неправилно. Опасността е доста действителна. Но страхът е по избор.

Нека твоята усмивка промени света, а не светът да промени усмивката ти.

Усмивката е най-хубавият метод да се изправиш пред проблемите си, да съкрушиш страховете си и да скриеш болката си.

Двойка, която основава семейство, е най-чистата форма на благополучие, която ни е обещано да изпитаме.

10 метода да обичате: слушайте, говорете, давайте, молете се, отговаряйте, споделяйте, наслаждавайте се, доверявайте се, прощавайте и обещавайте.

Няма причина да имате проект Б, той единствено ще ви разсейва от проект А. Ако даже мислите за проект Б, най-вероятно ще би трябвало да го употребявате.

Ако не се борите за това, което желаете, не плачете за това, което сте изгубили.

Животът е огледало, което единствено по себе си демонстрира какво би трябвало да вършим със себе си и със ориста си. Ако се събудим заран и осъзнаем, че сме нещастни, би трябвало да създадем нещо по въпроса.

Знам кой съм и знам в какво имам вяра. Това е всичко, което би трябвало да знам. Така че правете това, което би трябвало да вършиме. Винаги вършим обстановката по-сложна, в сравнение с би трябвало да бъде.

Погледнете петте си най-близки другари. Те са това, което сте. Ако не харесвате кой сте, знаете какво да извършите.

Не тичайте след никой! Тези, които в действителност имат място в живота ви, сами ще дойдат при вас и ще останат.

Да бъдеш прочувствено подвластен предизвиква огромен дискомфорт. От друга страна, доверието в себе си води до благополучие.

Никога не подценявайте болката на човек, тъй като сега на истината всички се борим. Някои просто по-добре крият това от другите.

Вашият живот ще бъде по-добър, в случай че извършите живота на другите по-добър.

Реалистичност – най-разпространения метод на посредственост…

Величието съществува във всеки от нас.

Първата стъпка е да кажете, че можете.

Страхотно е да си черен в Холивуд. Когато черният артист прави нещо, то наподобява ново и друго единствено заради обстоятелството, че е черен.

Ставам всеки ден, вярвайки, че през днешния ден ще бъде по-добре от през вчерашния ден.

Ако прецените, че е належащо да ме съдите по предишното ми… не се учудвайте, когато намеря за належащо да ви оставя там.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР