Уикендът за Гран При на Сао Пауло във Формула 1

...
Уикендът за Гран При на Сао Пауло във Формула 1
Коментари Харесай

Последният спринт във Формула 1 за 2021 ще се проведе в Бразилия

Уикендът за Гран При на Сао Пауло във Формула 1 ще е третият и финален за 2021, който ще употребява формата със съботна спринтова подготовка, това удостовери изпълнителният шеф на шампионата Стефано Доменикали.

До момента през 2021 се организираха два спринта на „ Силвърстоун “ и „ Монца “, които получиха разнообразни мнения от страна на тимове и водачи. Докато този във Англия бе сметната за голям триумф, то този от миналия уикенд не чак толкоз. Въпреки тези спорни отзиви, Доменикали е удовлетворен от напредъка, който се реализира със спринтовия формат.

„ Както съм казвал аз съм удовлетворен, тъй като имаме напредък. Може да кажете, че спринтът не беше забавен, само че в последна сметка имахме забавен старт, нещо се случи и имахме Макларън на първата редица. Още един път ще каже, че ще си вършим крайни изводи в края на сезона след третия опит, който ще е в Бразилия и ще забележим какво може да се промени. Аз обаче считам, че се движим в вярна посока “, сподели някогашният началник на отбора на Ферари.

Надпреварата за Гран При на Сао Пауло на пистата „ Интерлагос “ е планувана за 14 ноември като тя ще бъде 19-и от общо 22 старта през сезон 2021.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР