Уикендът ще бъде запомнен с едно пищно и направено по

...
Уикендът ще бъде запомнен с едно пищно и направено по
Коментари Харесай

Щур купон и много блясък: Преслава празнува рожден ден с големи звезди

Уикендът ще бъде запомнен с едно охолно и направено по холивудски събитие. Преслава отпразнува обилен рожден ден, навършвайки 37 години, а на събитието бе поканила десетки хора, измежду които едни от най-актуалните си сътрудници.

Светските събития са необичайност сега, само че пък Преслава се означи с едно шумно празненство, на което и тя, и гостите ѝ изглеждаха като същински холивуски звезди, отишли на премиера. Рожденичката бе заложила на доста изчистена и къса розова рокля, която разкриваше съвършените извивки на певицата, а токчетата придаваха приключен тип на целия тоалет. Малката Паола пък е като същинска принцеса, облечена в красива рокличка.

Виж още:

Партито имаше стена за театралничене, където професионален фотограф запечата моменти с гостите и другари на звездата, която отдели особено внимание на всеки. Тийн звездата Лидия бе на купона, с цел да почете колежката си, с която скоро показаха общо парче, което се споделя " Горчиви истини ". Кавалер на Лидия бе Галин, който е неразделно до хубавицата. Лидия бе избрала класическа дребна черна рокля, а визията на Галин бе в настоящия за сезона латино стайлинг.

Виж още:

Софи Маринова и Лоренцо също бяха измежду звездните посетители, които почетоха рожденичката, която не пропусна да се щракне и с тях на звездната стена. Софи и Лоренцо бяха напълно в черно облечени, само че пък си проличава от фрагментите, че са се постарали с маркови тоалети.

Преслава другояче си пожела лятото де е изпълнено с музика и участия и тъкмо по този начин започва за нея. Певицата е много търсена и не ѝ остава доста свободно време, тъй като пътува непрекъснато сред София и морето, където сега купоните са в разгара си.

В дните, когато не е на сцената, Преслава избира компанията на обичаните си хора – Павел и Паола, с които избират да са измежду природата и красивите кътчета от България, а скоро сподели, че даже и селската работа в градината е метод, посредством който освен се движи, само че и релаксира.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР