Уикенд програмата на спортните канали на А1 ще предложи истински

...
Уикенд програмата на спортните канали на А1 ще предложи истински
Коментари Харесай

Топ мачовете от Испания, Италия и Холандия пряко по MAX Sport през уикенда

Уикенд програмата на спортните канали на А1 ще предложи същински маратон за почитателите на футбола. Началото ще бъде сложено в събота, 14 септември, по MAX Sport 4 с мачовете на трите огромни любимеца за купата през последните сезони в Ла Лига – мадридските Реал и Атлетико и Барселона.
От 14:00 часа, след един триумф и два равни мача от началото на сезона, Реал Мадрид ще преследва наложителна победа против гостуващия на „ Сантяго Бернабеу” отбор на Леванте, който сега се намира на позиция пред Кралския клуб. От 19:30 часа единственият тим със 100% актив след първите три кръга – Атлетико Мадрид, ще има тежко посещение в Сан Себастиан на локалния Реал Сосиедад. В 22:00 часа Барселона излиза за дербито на кръга против Валенсия на „ Камп Ноу”. И двата отбора сега са в средата на класирането с по 4 точки. В неделя програмата на Ла Лига по MAX Sport 4 включва цели 5 дуела, като най-интересният от тях е от 15:00 часа и опълчва Алавес и Севиля.
Ключовият конфликт от III кръг на Серия А е в събота от 16:00 часа и опълчва отборите на Фиорентина и Ювентус. Въпреки че в последните години грандът от Торино господства тотално над „ Ла Виола”, домакините постоянно са подготвени да поднесат сензация на своя „ Артемио Франки”. Мачът ще се излъчи директно по MAX Sport 3.
В съботния ден, още веднъж по MAX Sport 3, и другите два съществени любимеца за купата в Серия А ще изиграят своите мачове. От 19:00 часа Наполи е хазаин на Сампдория, а от 21:45 часа Интер ще търси наложителна победа над гостуващия Удинезе.
Феновете на холандския футбол също ще могат да проследят изявите на своите обичани тимове. След неувереното показване в първия кръг любимците Aякс и ПСВ Айндховен са в серия от 3 следващи победи. В събота от 19:30 часа Аякс приема Хееренвеен, а малко по-късно, от 21:45 часа, ПСВ е хазаин на краткотрайния лидер Витес. Двата дуела ще се излъчат директно по MAX Sport 1. Третият локален гранд – Фейенорд, не се показва толкоз непрекъснато, само че ще има опция да промени това на своя стадион против АДО ден Хааг. Двубоят е в неделя по MAX Sport 2 с начален час 15:30.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР