Уикенд броят на Марица ще разтресе отново Пловдив, Тракия и

...
Уикенд броят на Марица ще разтресе отново Пловдив, Тракия и
Коментари Харесай

Четете в Марица: Знакови къщи в Пловдив търсят нови собств...

Уикенд броят на " Марица " ще разтресе още веднъж Пловдив, Тракия и цяла България! Топъл, топъл на сергиите на следващия ден заран - той ще сгрее душите ви през целия леден уикенд. Акцентите:

Македонските действителности и българските илюзии
Докато София се инати, без да каже ясно пред Брюксел и света какво тъкмо желае, с цел да смъкна ветото против Северна Македония, Скопие продължава да натрупа точки пред Великите сили и към този момент с единия крайник е в Европейския съюз

Пикът на коронавирус вълната ще отмине, без да затваряме страната
За пандемията и какво да чакаме от новата вълна пред „ Марица “ приказва доцент доктор Антон Тонев

Затягат Коронавирус ограниченията в Пловдив: заведенията - до 23.00 ч., на половина цялостни
Мерките против COVID-19 в Пловдивска област ще бъдат затегнати от понеделник. Това реши Областният спешен щаб поради достигането на трети стадий от Националния проект за справяне с пандемията. Данните сочат, че все още са заети 50% от интензивните кревати в лечебните заведения.

Знакови къщи в Пловдив търсят нови притежатели
Знакови къщи в Пловдив са оповестени за обмен и чакат нови притежатели. Сградите са старинни и са измежду емблемите на града, само че цените им гонят един милион лв.. Бившият Дом на художниците в Стария град, който е на входа на Тунела-юг, се предлага за 459 000 евро, излиза наяве от публикация в уебсайт на организация за недвижими парцели.

Кандидат народен представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е новият главсек на Министерство на здравеопазването
Човек от обединението ГЕРБ-СДС зае един от най-ключовите постове в Министерството на здравеопазването. Пловдивчанинът Георги Липчев бе назначен за основен секретар във ведомството, ръководено от професор Асена Сербезова.

Всички музеи в общ портал за възпитаници
Единен музеен онлайн комплекс за обучение ще даде достъп на учениците до експозиции на разнообразни музеи. Първата версия на платформата, по която се работи от предходната година, към този момент е подготвена, като в нея е интегрирана осведомителна зона за Националния природонаучен музей. Предстои да бъде качено наличие и за останалите.

Граждани и бизнес подариха 315 хиляди лв. на Общината през 2021 година
314 553 лв. са даренията, направени през 2021 година за Община Пловдив и другите й структури от жители и компании. Сумата е разпределена в 167 самостоятелни дарения. Тя е по-скромна спрямо 2020 година, когато имаше доста дарения за общинските здравни заведения към първите талази на пандемията от ковид.

„ Марица “ гостува на новия регионален шеф на Пловдив – Йордан Иванов

Изключително богат роман за кореняка пловдивчанин.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР