Уикенд броят на Марица е винаги пълен с изненади! Акцентите

...
Уикенд броят на Марица е винаги пълен с изненади! Акцентите
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пловдив е новият фаворит на немския бизн...

Уикенд броят на " Марица " е постоянно цялостен с изненади! Акцентите в този момент, а десертът идва на следващия ден на сергиите:

Брандовете на богатите идват на ниска цена у нас в кутия

Колко коства луксът – 300, 500 или 35 лв.? Ловците на предложения и маркетолозите знаят, че цените могат да варират в необятни граници. Първите, тъй като постоянно са осведомени кое, къде и за какви пари се предлага, а вторите, защото са наясно, че маркетинговите разноски са мощно перо в бюджета на всяка компания. Ако те се сведат до най-малко, себестойността на продукта може да падне в пъти.

Подхващат ремонта на бул. " Дунав " за 20 млн лв.

Дългоочакваната реорганизация на бул. „ Дунав” ще стартира до края на тази година със средствата, които община – Пловдив получава от Европейски Съюз по Оперативна програма „ Околна среда”. Подмяната на магистралния тръбопровод с отклоненията и възобновяване на пътната настилка са включени в плана за воден цикъл, който се извършва от предходната година.

Пълна рокада с водачите на алените листи в Пловдив и региона

С нови водачи на листите в Пловдив и региона ще играе Българска социалистическа партия на идните парламентарни избори. В 16-и МИР под тепетата алените ще бъдат водени от зам-председателя на партията Кристиан Вигенин, а в региона №1 ще бъде рекордьорката по преференции от предишния избор Веска Ненчева от Карлово.

Германските вложения станаха №1 в Пловдивско

твърди в изявление доктор Мариана Чолакова.

Ако се вкарат коронавирус пропуски, имунизираните ще скочат двойно

желае в изявление лекар Борис Таблов.

Таекуондото дава на сахьоним Костадин Димитров другари по целия свят

Сахьоним - по този начин се обръщат сътрудниците по таекуондо към Костадин Димитров, притежател на седми дан, вицепрезидент на Българската федерация, кмет на пловдивския регион „ Тракия “. В превод от корейски думата значи занаятчия по таекуондо и показва почитание. Ним е господин, Сахьоним - господин майсторе.

Сбогом, Меркел! Желязната лейди, която опази Европа в бурни времена

Дамата канцлер постави завършек на наложителната военна работа, заложи на екоенергия, легализира еднополовите бракове, вкара национална минимална заплата. Добрите връзки на Берлин с Москва са най-важното завещание, което Ангела ще остави след себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР