Уха, откъде да започнем? Вече казахме, че Венъм се базира

...
Уха, откъде да започнем? Вече казахме, че Венъм се базира
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Венъм“ с Том Харди

Уха, от кое място да стартираме? Вече казахме, че " Венъм " се базира на два комикса, които се разграничават много от кино лентата. Това, което не сме казвали обаче, е, че колкото се разграничават, толкоз си и наподобяват.

 Какво би трябвало да знаем за
Какво би трябвало да знаем за " Венъм ", преди да гледаме кино лентата

Защото премиерата наближава

За разликите говорихме, само че за приликите ще го спестим, тъй като задачата не е да се слагат на кантар филм и комикс.

Д-р Карлтън Дрейк (Риз Ахмед) е академик и същински визионер. Дори поради опитите си да опознаe космоса доста ни замязя на Илон Мъск. Точно след един подобен опит на Земята попадат няколко контейнера, в които има извънземна форма на живот - симбиоти.

 Снимка 382173

За доктор Карлтън Дрейк хората са глупави създания, които унищожават планетата, а спасението се крие в космоса. Ето за какво той стартира да прави опити да слее в едно човек и симбиот, с цел да получи по-висша форма на живот.

Тук в картинката влиза и проверяващият публицист Еди Брок (Том Харди), който ненавижда несправедливостта и доста обича да задава неуместни въпроси, било то и на авторитетни хора като доктор Карлтън Дрейк. А това довежда само до неприятни неща.

 Снимка 382171

Ето по какъв начин Еди Брок губи всичко - работа, апартамент и дамата, която обича. Точно тогава обаче му се открива опция да надникне в лабораторията на доктор Карлтън Дрейк и да види какви ги прави той там. И си " лепва паразит " - Венъм.

Останалото... е в самия филм. Затова и стопираме с историята. Оставаме обаче ето тези въпросчета-кукички, които да наелектризират още картинката: в действителност ли Венъм ще отхапва глави; ще го има ли сериозното меле сред симбиоти, което филмовите откъси ни обещаха; ще победи ли положителното и кое въобще е то...

 Снимка 375234

Дали " Венъм " ще се хареса е въпрос, на който всеки ще си отговори, откакто го гледа. Критиците не му простят. Но като за финален филм за супергерой на Marvel за тази година - сме удовлетворени.

Том Харди влиза под кожата на Еди Брок толкоз добре, колкото и Венъм превзема проверяващия публицист. И симбиозата им е напряко съвършена. Да, липсваше ни Спайдърмен, само че сме оптимисти, че в идващия филм за Венъм ще участва и той.

 Venom - комиксът по кино лентата с Том Харди
" Венъм " се снабди с лимитиран комикс

Коледа подрани

Накрая ще кажем единствено, че би трябвало да изчакаме финалните надписи да изтекат - след тях има още две подиуми. Първата напряко ни отвя главите.



" Венъм " е по кината от 5 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР