UFC Fight Night 171 бе втората галавечер на най-голямата ММА

...
UFC Fight Night 171 бе втората галавечер на най-голямата ММА
Коментари Харесай

Отвратително безумие на UFC Fight Night 171

UFC Fight Night 171 бе втората галавечер на най-голямата ММА организация, откогато светът е в пандемията на новия ковид. За благополучие на почитателите, те получиха нова порция борби и тематики на размисъл и разпалени полемики за правотата на съдийски решения и качествата на противопоставените бойци.

Time is an illusion

At 40, @GloverTeixeira gets the main event win! #UFCJAX pic.twitter.com/6Z5jmqzeIH
— UFC (@ufc) May 14, 2020 Нещо непоносимо се случи на въпросната галавечер по време на главното събитие сред Антъни Петис и Гловър Тейшейра. И не става въпрос за нещо непоносимо, обвързвано с противоепидемичните ограничения на организацията. За благополучие, още веднъж можем да гледаме първокласен спорт и да се възмущаваме от спортно-технически събития, които нямат нищо общо с COVID-19.

Отвратително безумство беше отношението на треньорския екип на Антъни Смит към самия него по време на борбата и най-много след третия рунд. За това сигнализира легендата Чеъл Сонън в YouTube канала си.


Той с право е гневен за неналичието на интервенция на секундантите и треньорите на Смит, който явно бе изцеден в четвъртия и петия рунд и нямаше действителен късмет за победа. Вместо да му спестят физически провали, от ъгъла му не направиха нищо и той бе оставен да бъде пребит от " чука " Тейшейра 10 минути повече от нужното.

Ухото му бе спукано, в една от почивките сред рундовете той призна на треньора си, че " зъбите " му падат! И все пак никой не се намеси да " хвърли бялата забрадка ". Прякорът на Смит е Лъвското сърце и обикновено той да не желае да се съобщи, съвсем всеки войник няма да го направи, само че тъкмо за това са хората в ъгъла му, те би трябвало да защищават бойците си и от самите тях.

" My teeth are falling out. " #UFCJAX pic.twitter.com/FPeJ9181j0
— UFC (@ufc) May 14, 2020 Според Сонън е цялостно безумство фактът, че никой от екипа на Смит не спря по-рано борбата, като той е податлив да оправдае неналичието на деяние от страна на рефера Джейсън Хързог. Въпреки че самият Хързог трябваше да осъзнае какво се случва, когато негови въпроси бяха пренебрегнати от зашеметения и отпаднал Смит.

Дори самият Тейшейра се извини на съперника си, че продължава да го наранява!

Part of the job

You'll never hear a more honest fight exchange. #UFCJAX pic.twitter.com/EBJgVJmRcx
— UFC (@ufc) May 14, 2020 Подобни борби не се случват за първи път и за жалост няма да са за финален, само че Сонън има право да се възмущава съществено, когато някой не си прави работата и заплашва човешко здраве.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР