UFC 249 ще се проведе по план на 18 април,

...
UFC 249 ще се проведе по план на 18 април,
Коментари Харесай

Спокойно, няма да слушате глупави коментари на UFC 249

UFC 249 ще се организира по проект на 18 април, макар пандемията на новия ковид. " Жертвата " е ясна - Хабиб Нурмагомедов, останал блокиран в Русия, като за негова сметка против Тони Фъргюсън ще се изправи Джъстин Гейджи.

 Дейна Уайт: UFC 249 ще се организира на частен остров (видео) Интересна детайлност към галавечерта, която ще раздруса спортния свят, е, че тя ще се организира на " частен остров ". Също по този начин почитателите на драго сърце получиха новината, че популярният Джо Роугън въпреки всичко ще бъде част от коментаторския екип.


Самият Роугън разгласи в подкаста си (най-големият подкаст в YouTube), че няма да взе участие в провеждането на UFC 249, само че одеве Дейна Уайт разгласи, че очевидно го е убедил да го направи.

" Rogan will be there. " (via @DanaWhite) pic.twitter.com/2BVVnIs8VE
— UFC (@ufc) April 7, 2020 Все още наподобява леко сюреалистично да гледаме онлайн първокласен спорт в изискванията на пандемия, откакто по-голямата част от събитията в международен мащаб за замразени. По всичко наподобява обаче, че Дейна Уайт ще е първият, проправил си път през болестта на новия ковид през април.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР