UFC 239 ще бъде черешката на тортата по време на

...
UFC 239 ще бъде черешката на тортата по време на
Коментари Харесай

Джоунс срещу Сантош е черешката на тортата в бойната седмица на UFC в Лас Вегас

UFC 239 ще бъде черешката на тортата по време на Международната бойна седмица на най-популярната организация за смесени бойни изкуства в света.

Основният конфликт за вечерта в Лас Вегас ще опълчи първенеца на лека тежка категория Джон Джоунс и Тиаго " Марета " Сантош.

Сред водещите борби за събитието попада също тази сред Аманда Нунеш и Холи Холм, в която също е заложена купа - тази в категория " петел " при дамите, която наподобява непостижима за лишаване от актуалната й носителка от Бразилия.
 Снимка 270633
Източник:

Хорхе Масвидал най-накрая ще може да позволи всички свои алтернативи, различия и проблеми с Бен Аскрен, като двамата ще премерят сили в мач от полусредна категория. Кариерата на Масвидал напълно неотдавна получи сериозен рестарт, откакто боецът нокаутира една от огромните европейски очаквания на организацията Дарън Тил. Аскрен пък се оправи с ветерана Роби Лоулър, въпреки че краят на дуела бе даден преждевременно от арбитъра.
 Снимка 307185
Източник:

Друг деец - Диего Санчес ще се изправи в осмоъгълника против Майкъл Киеза, до момента в който Ян Блахович ще има опцията да дефинира в каква тъкмо форма се намира Люк Рокхолд при присъединяване му в лека тежка категория - ход, избран от Антъни Смит неотдавна като " безпределно абсурден ".
 Антъни Смит хвърли ръкавицата към Рокхолд: Може да се сбие с Джоунс, единствено в случай че излезе в осмоъгълника с двама от приятелите си
Смит хвърли ръкавицата към Рокхолд: Може да се сбие с Джоунс, единствено в случай че излезе в осмоъгълника с двама от приятелите си

" Не би имал никакъв късмет против него "

В рамките на бойната седмица на UFC във Вегас (от 3-и до 7-и юли) ще бъдат признати и някои от най-новите попълнения в локалната Зала на славата.
 Багата: Не беше най-трудният ми мач в UFC
Багата: Не беше най-трудният ми мач в UFC

" Тази борба я организирах за България! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР