Уейн Рууни смята, че Хари Кейн е трябвало да бъде

...
Уейн Рууни смята, че Хари Кейн е трябвало да бъде
Коментари Харесай

Рууни: Саутгейт трябва да остави Хари Кейн резерва срещу Уелс

Уейн Рууни счита, че Хари Кейн е трябвало да бъде заменен по -рано в първия мач на Англия, с цел да отбрани играча на " шпорите ", като резултатът е на практика обезпечен още на полувремето. Бившата звезда на " трите лъва " и Манчестър Юнайтед твърди, че Кейн наподобява е изпитвал сериозен дискомфорт при равенството 0:0 със Съединени американски щати, а Рууни добави, че Саутгейт би трябвало да употребява всяка опция, с цел да отбрани своя капитан.

" Другата огромна смяна, която бих направил за мача с Уелс, е да дам отмора на Хари Кейн ", написа Рууни в своята колона в Times. " Срещу Съединени американски щати той изглеждаше по този начин, като че ли страда от тежкия удар, който получи в срещата с Иран. Гарет трябваше да го извади на полувремето. Англия водеше с 3:0, мачът към този момент беше извоюван и Хари е нашият най-съществен състезател. Когато има благоприятни условия да го защитим и да му помогнем да остане във форма, имам вяра, че Гарет би трябвало да ги употребява ".

Срещу Съединени американски щати, Кейн беше сянка на играча, който е вкарал 13 гола в 22 надпревари до момента за Тотнъм този сезон, като беше част от тройката начело на Англия, която по този начин и не затрудни американската отбрана. Резултатът от петък вечер слага тима на Саутгейт в позиция да би трябвало да избегне проваляне против Уелс във вторник, който се бори за оставането на Световното състезание след съкрушително проваляне късно в мача с Иран.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР