Уейн Рууни коментира пристигането на Лионел Меси в Интер Маями

...
Уейн Рууни коментира пристигането на Лионел Меси в Интер Маями
Коментари Харесай

Рууни: Меси е най-добрият в света

Уейн Рууни разяснява идването на Лионел Меси в Интер Маями и MLS, откакто новината изцяло раздруса света на футбола в сряда, когато самият капитан на аржентинския народен тим удостовери желанието си да се причисли към клуба от щата Флорида.

Легендата на Манчестър Юнайтед освен игра в Ди Си Юнайтед, само че е и негов треньор от 2022 година, като е една от най-великите фигури в историята, напуснали европейския футбол, с цел да бъдат част от спортното преживяване на другия завършек на света, тъй че, когато беше запитан за идването на Меси, той не се поколеба да го поздрави за решението и да го похвали.

„ Страхотно е да видя Меси да идва в тази лига. През годините видяхме въздействието на играчи като Дейвид Бекъм и Златан Ибрахимович “, стартира актуалният треньор на столичния отбор в изявление за beIN Sports.

Той акцентира великия миг, в който се намира звездата от Росарио във футболната си кариера:

„ Той е може би най-великият състезател на всички времена и неотдавна завоюва Световната купа съвсем самичък. Той ще има голямо въздействие в Интер Маями и MLS и е ужасно попълнение. Аз съм сигурен, че всички са разчувствани от това той да е тук ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР