Уейн Рууни гледа към зашеметяващо завръщане на мениджърския пост в

...
Уейн Рууни гледа към зашеметяващо завръщане на мениджърския пост в
Коментари Харесай

Уейн Рууни гледа към печеливша работа в Саудитска Арабия след срамното уволнение в Бирмингам

Уейн Рууни гледа към зашеметяващо завръщане на мениджърския пост в Саудитска Арабия, до момента в който се стреми да възроди репутацията си.

Руни беше уволнен от Бирмингам Сити при започване на предишния месец след пагубно 13-седмично ръководство. Той завоюва единствено два от 15-те мача, които управлява, извеждайки сините от пето място в таблицата на Чемпиъншип до 20-о.

Това означи първата крах в това, което беше позитивно начало на неговата треньорска кариера, която включва заклинания в Дарби Каунти и Ди Си Юнайтед. След напускането си от Сейнт Андрюс, Рууни отдели известно време надалеч от футбола, в това число отмора в Дубай.

Но в този момент наподобява, че той е подготвен да се върне назад в залата, малко повече от месец, откогато беше уволнен. Тъй като друга работа в Англия е малко евентуална, най-малко в обозримо бъдеще, Рууни гледа към нови пасища.

Според The ​​Sun някогашната звезда на Манчестър Юнайтед има предпочитание да поеме работа в Саудитската професионална лига. Смята се, че Рууни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР