Уейн Рууни е изправен пред самотен Свети Валентин! Британската футболна

...
Уейн Рууни е изправен пред самотен Свети Валентин! Британската футболна
Коментари Харесай

Рууни сам за Св. Валентин

Уейн Рууни е изправен пред уединен Свети Валентин! Британската футболна звезда ще бере плодовете от следващото си кръшкане. Неговата брачна половинка Колийн възнамерява да вземе четирите им деца и да замине на отмора, с цел да покаже на Уейн какъв би бил животът му без тях. Тя е гневна от забежката на нападателя с барманката Вики Росиек и даже заплаши, че ще се прибере с домочадието във Англия, оставяйки го самичък в Америка.

Британските таблоиди незабавно разчепкаха историята. Според тях Колийн към момента няма желание да подхваща последна стъпка. Положителен сигнал в тази тенденция беше удостоверение на очевидеч, който видял брачната половинка на Рууни с пръстен на ръката.

Уейн Рууни си устрои 10-часовия пир след “Супербоул”, който изгледа дружно със своите съотборници. Компания в пиянството му прави 32-годишната барманка Вики Росиек, само че таблоидите ги спипаха. Това се случи във Флорида, където футболистите на Ди Си Юнайтед дойдоха на 12-дневен лагер. По същото време Колийн и децата бяха вкъщи си във Вашингтон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР