Уейн Рууни беше нокаутиран студено от бивш съотборник в Манчестър

...
Уейн Рууни беше нокаутиран студено от бивш съотборник в Манчестър
Коментари Харесай

Фил Бардсли си спомня времето, когато нокаутира Уейн Рууни след „твърде много питиета“

Уейн Рууни беше нокаутиран студено от някогашен съотборник в Манчестър Юнайтед след пиянска кавга, която се обърка след следобяд в кръчмата.

Руни прекара следобеда в пиячката с Фил Бардсли и други другари през март 2015 година След като се върнаха в къщата на Рууни, дуото реши, че би било рационално да си създадат спаринг в кухнята, поставяйки боксови ръкавици за дуела.

Позорно видео снима какво се случи по-късно: Рууни хваща удар от бранителя на Стоук Бардсли и удря тестето с тупкане. Рууни в профил разногласието много бързо, омаловажавайки нокаута при празнуване на гол дни по-късно.

Бардсли към този момент си напомни какво се случи онази вечер. „ Беше в къщата му, излязохме да гледаме няколко мача от Super Sunday и имахме скинал – евентуално прекалено много от това, което трябваше да създадем, в случай че би трябвало да бъда почтен “, сподели той пред talkSPORT.

" Но момчетата ще си останат момчета, беше неделя следобяд, бяхме малко увлечени. Озовахме се назад в къщата на Уейн, имахме дребен спор, едн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР