УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Доналд Тръмп, чийто единствен

...
УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Доналд Тръмп, чийто единствен
Коментари Харесай

Тръмп печели делегати, необходими, за да стане предполагаем кандидат на Републиканската партия за трети поредни избори

УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Доналд Тръмп, чийто единствен турбулентен мандат в Белия дом трансформира Републиканската партия, тества устойчивостта на демократичните институции в Съединени американски щати и застрашени съюзи в чужбина, ще оглави Републиканската партия на трети подред президентски избори, откакто завоюва номинацията във вторник.

С победи в Джорджия, Мисисипи и щата Вашингтон, Тръмп надвиши прага от 1215 делегати, нужен, с цел да стане хипотетичен републиканец. Той публично ще одобри номинацията на Националния конгрес на републиканците през юли, до който миг може да бъде в забележителната позиция да бъде по едно и също време претендент за президент и наказан нарушител. Тръмп е упрекнат в четири обособени престъпни следствия и първият му развой, който се концентрира върху заплащания, направени на порно актриса, би трябвало да стартира на 25 март в Ню Йорк.

Победата на Тръмп на първичните избори на Републиканската партия слага началото на това, което съвсем несъмнено ще бъде изключи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР