УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Бившата първа дама Мелания

...
УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Бившата първа дама Мелания
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, която отдавна отсъстваше от кампанията, ще се появи на събитие на Log Cabin Republicans в Мар-а-Лаго

УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Бившата първа дама Мелания Тръмп ще участва на събитие за набиране на средства в събота за Log Cabin Republicans, група за покровителство за LGBTQ+ членове на Републиканската партия, в рядка политическа изява след месеци на неявяване от акцията на брачна половинка си.

Събитието в имението в Палм Бийч, което тя споделя с някогашния президент Доналд Тръмп, ще се организира при закрити порти. Но това ще бъде първото огромно политическо събитие тази година за някогашната първа дама.

Мелания Тръмп месеци наред не се появяваше на предизборните събития на брачна половинка си, изключително отсъстваше на празненството за успеха му в Супер вторник. Присъствието й на акцията за набиране на средства - за група, която преди е подкрепяла - може да е знак, че тя ще усили графика си с оставащи няколко месеца до изборите през ноември.

Двамата Тръмп отидоха дружно да гласоподават в първичните избори във Флорида предишния месец. Когато кореспондент я попита дали би се върнала към акцията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР